Tenisz

Megszenvedhet Zverev Verdascóval - íme a tippünk!

megosztom

Maratoni csatát hozhat Alexander Zverev és Fernando Verdasco kedd esti párizsi összecsapása.

Kedden már a top 8 kiemelt közül is bemutatkoznak néhányan Párizsban, például az az Alexander Zverev, aki néhány győzelemre van attól, hogy bebiztosítsa helyét az év végi londoni ATP világbajnokságra. Nem lesz azonban egyszerű már a 16 közé jutnia sem, ugyanis a remekül kezdő Fernando Verdascoval néz farkasszemet az első meccsén. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Fernando Verdasco","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-29 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zverev nyer","odds":"1.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Verdasco nyer","odds":"3.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Zverev Ázsiában kifejezetten biztató formában ütött és Pekingben az elődöntőig, Sanghajban pedig a döntőig menetelt. Legyőzte többek között Roger Federert, a nemrégiben top 10-be kerülő Matteo Berrettinit, illetve a jó passzban lévő Andrej Rublevet is. Ez volt talán a szezon során a két legjobb egymást követő hete, sikerült az önbizalmát is valamelyest visszanyernie. 

A múlt héten Bázelben viszont ismét egy csalódást keltő eredményt kellett elkönyvelnie, miután rögtön az első körben kiesett Taylor Fritz ellen, ráadásul még szettet sem tudott fogni. Noha az amerikai srác ellen nem szégyen alulmaradni, de Zverev 1.25-ös szorzója jelzi, hogy nem Fritz volt annak a találkozónak az esélyese. 

Zverev egy éve a negyeddöntőig jutott Párizsban. - fotó: ATP

Nagy kérdés tehát, hogy a héten Párizsban melyik Zverevet láthatjuk majd. Ami biztos, hogy a motivációval nincs problémája, nagyon szeretne ott lenni Londonban, ahol ugye tavaly óriási bravúrral kaparintotta meg a trófeát. Nagy veszélyben egyébként nincs az indulása, de a Bercyben az elmúlt években akadt jó néhány meglepetés döntős és győztes, így nem érdemes Zverevnek más kezébe adnia a sorsát. 

Verdasco ellen nem számíthat könnyű meccsre a német, egyrészről, mert a rutinos spanyol tegnap jól ütött Borna Coric ellen, másrészről pedig rettentően szívós. 

Verda ugyan Wimbledon óta nem tudott egymást követő két meccsén nyerni, viszont az elmúlt hét veresége alkalmával egyaránt döntő szettben maradt csak alul. 

Az egymás elleni múltjuk 2-1-es Verdasco vezetést mutat, ugyanakkor a 2017-es Roland Garros óta nem találkoztak. Akkor egyébként a bukik a mostaninál is nagyobb underdognak tartották a a spanyolt, miután Zverev egy római Masters tornagyőzelemmel hangolt a salakos Grand Slamre. Fedett pályán is találkoztak már, 2015-ben Metzben, ám akkor még a német csak a 79. helyen állt a világranglistán. 

Mire fogadjunk?

Bízunk Verdasco szívósságában és abban, hogy Zverev inkább a bázeli, mintsem az ázsiai formáját veszi majd elő. A spanyol előnyt kovácsolhat abból is, hogy neki ez más a második meccse lesz Párizsban, míg a német erőnyerőként csak most csatlakozik be a küzdelmekbe. 

Dupla közeli szorzón egy szettet megszavazunk Verdasconak. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Fernando Verdasco","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-29 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep: Verdasco +1.5","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom