Extra

Megint a Fradival lehet hatalmasat kaszálni - oddszuhanás várható!

  • varin
megosztom

A Bet365 szorzója ajándékszagú és bizony nem is tart majd sokáig.

A Magyar Kupa 7. fordulója több izgalmas párharcot is tartogathat, fogadási szempontból például egy Budaörs-ZTE vagy Füzesgyarmat-Békéscsaba is érdekesen hangzik. Nem úgy viszont a bajnoki címvédő és listavezető Ferencváros mérkőzése, amely együttes a Sport utcába látogat a BKV Előréhez.

A remek hangulat garantált, hiszen rengeteg ferencvárosi szurkoló látogathat ki a mérkőzésre, ráadásul a IX. kerületi gárda parádés formában van. Rebrov fiai előtt egy igen könnyedén megoldható feladat áll, hiszen a BKV az NB III-ban sem vitézkedik igazán izmosan, 12 forduló elteltével a középmezőnyben találhatóak 4-5-3-as mérleggel.

Ami a Fradit illeti, vélhetően tartalékos kerettel operál majd az ukrán tréner, ami persze nem jelenti azt, hogy ne kaphatna szerepet néhány olyan játékos, aki más NB I-es csapatban ne lenne kezdő - gondolunk itt mondjuk Gróf Dávidra vagy Priskin Tamásra. 

A BKV-t az elmúlt években rendre NB I-es csapatok búcsúztatták, a Debrecen, a Kisvárda és a Fradi - a közös pont pedig, hogy minden alkalommal megvolt a HT/FT.

A     szorzója a félidő/vége vendég/vendégre kimagaslóan jó, amit már csak az is jelez, hogy a hazai bukmékernél a sima V-re 1.10-ért fogadhatunk hármas kötésben, míg a netes bukinál kötéskényszer nélkül 1.33-ért. Mindemellett a 2-szeres szorzójú HT/FT is máshol 1.78, illetve 1.91, így biztosak lehetünk benne, hogy a 2-szeres szorzó nem fog sokáig élni.

{"headTitle":"BKV Előre-Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-30 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő/Vége: Ferencváros/Ferencváros","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom