Bundesliga 2

Fogadtál már az utolsó helyezettre? Talán eljött az ideje...

  • gb1

A másodosztály 11. körét nem egy álompárosítás zárja - a sereghajtó Wehen a szintén szenvedő Sadhausenhez látogat.

Megkezdte a zárkózást a Wehen. fotó: rheinpfalz.de

A Bundesliga 2-nek kétségtelenül a világ legjobb bajnokságai közt lenne a helye. A ligát még nem tette tönkre a pénz, szurkolóik lojálisak és eredménytől függetlenül végig ordítják az összecsapásokat, a játékosok pedig ennek szellemében teszik oda magukat, a végsőkig küzdve. Ízlések és pofonok persze, de sok szempontból vitathatatlanul az élen jár a liga. Nos, ennek ellenére a hétfői Sandhausen-Wehent nehéz lenne epekedve várni, hiszen a tökutolsó látogat a kiesőzóna fölött beragadt együtteshez.

{"headTitle":"Sandhausen-Wehen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-28 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sandhausen","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Wehen","odds":"3.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ha viszont kicsit a dolgok mögé nézünk, láthatjuk, hogy a vendégek szépen megkezdték a visszakapaszkodást. Az utóbbi három bajnokijukon nem találtak legyőzőre és a jelenlegi nyolc egységükből hetet ekkor gereblyéztek össze. Úgy tűnik, nagyban köszönhető ez Rudiger Rehm felállásváltásának, mégpedig, hogy négyvédős rendszerről öt bekkre váltott, amelyekben a szélsők, Kuhn és Niemeyer aktívan támogatják a támadásokat is.

A váltást követően a szezon egyik legnagyobb meglepetését is sikerült összehozniuk, hiszen a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyesét, a Stuttgartot idegenben tudták verni 2-1-re. A két találatot egyaránt a gólkirályi posztra pályázó Schaffler szerzte, aki bombaformában, immár 8 találattal a tarsolyban várja a hétfő estét.  Biztos kihagyó amúgy csak Kyereh lesz a vendégeknél, aki eltiltott, de sokan bajlódnak kisebb sérülésekkel.

299041

A Sandhausennél teljesen ellentétes tendencia látszik, ugyanis az utóbbi hetekben rettenet pocsék formát mutatott a jelenleg 15. alakulat. Forma alapján bőven rosszabbak az utóbbi öt meccsen, mint hétfői ellenfelük. Ezalatt ugyanis 0-2-3-as mérleg mellé 3-7-es gólarányt hoztak össze, háromszor nem sikerült betalálniuk, de egyszer sem úszták meg kapott gól nélkül. Ráadásul a Wiesbaden az utóbbi 3/4 idegenbeli találkozóján kettőt is berámolt, tehát reszkethetnek a hazai védők lábai.

A Sandhausen különösen szenvedett a nem labdabirtoklásra építő ellenfelek (Karlsruhe, Jah Regensburg) ellen, márpedig hétfőn is hasonló felfogású csapatot fogad.

Összességében elmondhatjuk, hogy bukmékerek által megállapított oddsok nem igazán tükrözik hűen a jelenlegi helyzetet, inkább csak a tabella állása köszön vissza bennük. Éppen ezért az utóbbi hetekben többször villogó sereghajtóra, a Wehenre fogadunk, mégpedig ázsiai hendikepet megtámogatva úgy, hogy ha egy góllal kikapna, akkor is csak félvesztes lenne a tipp.

{"headTitle":"Sandhausen-Wehen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-28 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wehen +0.75 (ÁH)","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3081775] 2019-10-28 20:30:00 Sandhausen - Wehenx;