Sportfogadás

Így alakulnak át a Logibet csomagjai - íme az élő tippadás részletei!

Remek hírünk van azok számára, akik már eddig is előfizető voltak a Logibet mérkőzés előtti tippjeinek!

Őszintén szólva még általunk sem várt népszerűségnek örvend a szeptember elején életre hívott új közösségünk, amely Magyarország legnagyobb sportfogadó tábora a Discordon. Ennek egyik legfontosabb eleme az élő tippadó csatorna, ahol a Logibet bizonyított profi tipsterei adnak mérkőzés közbeni tippeket. Hamarosan az ingyenes felületet felváltja az előfizetéses modell, amelynek részleteit most bővebben is megismerhetitek.

Az elmúlt hetek hosszú piackutatással és a tökéletes ár kikutatásával teltek, amely segített megtalálni azt az értéket, amelyet szerintetek az élő tippek képviselnek. Ez alapján ha valaki csak az élő tippekre akar előfizetni, azt egy bevezető ár keretében az első hónapban 12.99€-ért teheti meg, amely hosszabb távú előfizetés esetén mindössze 10€/hónap, amely a magyar piacon egy bagatell összeg.

A Logibet különböző csomagjainak árai
  Élő tippek Normál csomag (Élő + Normál tippek) Profi csomag (Élő + SuperTipster + Profitgarancia)
1 hónap 12.99€ 19.99€ 39.99€
3 hónap 35.99€ 49.99€ 99.99€
6 hónap 59.99€ 89.99€ 179.99€

 

És ami talán még ennél is jobb hír, az az, hogy

a Logibet előfizetői, legyen akár a Normál csomagra, akár a Profi csomagra előfizető felhasználó az első időszakban díjmentesen kaphatja meg az élő tippeket is, így az minden jelenlegi tagnak ingyenesen jár!

Azt gondoljuk, hogy az élő tippekkel sikerülhet egy olyan különleges fogadási módban is maradandót alkotnunk, amely a honi tippadó piacon igazi ritkaságnak számít, ráadásul mindezt továbbra is potom áron.

Egyelőre tehát a Logibet előfizetőinek egyetlen forint plusz kiadással sem jár, amennyiben szeretnék megnézni a mérkőzés közbeni tippeket is, viszont aki eddig is követte az élő tippeket és előfizet 6 hónapra a Logibet normál csomagjára,

az gyakorlatilag 5€/hónap áron kapja meg olyan tippmesterek mérkőzés előtti tippjeit, mint Griezmann, Karlsson, MoneyMaker vagy varin.

A fenti akció ugyan valószínűleg csak limitált ideig él majd, de a jövőben mindenképpen tervezzük a Logibet szolgáltatásait olyan dolgokkal bővíteni, amely a felhasználók határozott vágya volt, ez pedig a mostaninál egy részletesebb statisztikai felület létrehozása.

Az élő tippek csomagra és a kibővített normál csomagra várhatóan ezen a héten tudtok előfizetni a Logibet oldalán, míg aki ingyenes előfizetéssel rendelkezik októberre, az november 4-éig továbbra is hozzáfér az élő tippekhez. Az előfizetés mikéntjéről és egyéb tudnivalókról hamarosan beszámolunk majd a hatharom.com oldalán is!