Átigazolás

Az oddsok alapján Ibrahimovic vissszatér Európába

megosztom

Zlatan 2018 óta az LA Galaxyt erősíti, de a hírek szerint télen újra átteszi székhelyét az öreg kontinensre.

A napokban bombaként robbant a hír, hogy korunk egyik legnagyobb csatárzsenije, Zlatan Ibrahimovic visszatérhet amerikai kitérőjéről. A 38 éves támadó 2018 tavaszán csatlakozott a Los Angeles Galaxyhoz és rövid idő elég volt neki ahhoz, hogy legenda-státuszt érjen el az MLS-ben is.

A svéd tengerentúli elismerései: kétszeres All-Star, Év Újonca-díj (2018), Év gólja (2018), ESPN Év Játékosa (2019)

Ibra a most futó szezonban sem volt rest és 31 meccsen 31 gólt termelt, bár a nagy diadal elmaradt, ugyanis a playoffból kizúgott csapata a városi riválissal szemben. Szerződése ráadásul december 31-én lejár, a hosszabbítás pedig egyre irreálisabbnak tűnik, sőt több európai gigász is bejelentkezett a szolgálataiért. A legfrissebb nyilatkozata alapján márpedig úgy tűnik, hogy a találgatások ellenére a svédnek esze ágában sincs még visszavonulni.

38 éves vagyok egy kisfiú lelkesedésével és győzni akarásával. Valami különlegeset kell találnom, ami továbbra is táplálhatja bennem a tüzet.

Még nem gondolok a jövőmre, a helyzetet majd nyugodtan értékelem a családommal. Olyan csapatba akarok menni, amely trófeákért küzd" - mondta Ibrahimovic, aki a jelek szerint még tényleg nem akarja szögre akasztani cipőjét.

fotó: CalcioNapoli24

Legkomolyabb kérője jelenleg az olasz Napoli, ez pedig Ibrának is szimpatikus lehet, hiszen többször éltette már Maradonát és a város hangulatát. A klub elnöke, Aurelia De Laurentiis ráadásul a napokban meghívta vacsorára a sztárt és családját és nem kertelt akaratáról.

Szeretném, ha a Napoli színeiben futballozna. Ez több mint egy javaslat, ez az egész csak rajta múlik.

- mondta Laurentiis.

Ugyan egyelőre még mindig spekuláció szintjén van az ügy, de az átigazolásokkal kiemelten foglalkozó partnerirodánknak, az    -nek több se kellett, hogy megnyissa a vonatkozó piacot. A buki márpedig rendesen felült a pletykavonatra, hiszen Ibrahimovic Nápolyba igazolását mindössze 1.50-es oddson kínálják. A második legreálisabb forgatókönyvnek tartott Fiorentinát - ahol a szintén korosodó Riberyhez csatlakozna - 5-szörös szorzón mérik.

Szerinted mi lenne a jó lépés Ibra számára?

 

 

 

 

{"headTitle":"Zlatan Ibrahimovic csapata - 2020.02.03.","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-03 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Napoli","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Fiorentina","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"LA Galaxy","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester United","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Nem lesz csapata","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom