Serie A

Még mindig butaság lenne bízni ebben a Milanban...

  • varin

Rangadót játszik a Roma és a Milan, ám látva a vendégek idei évét, ez "egyesélyes" meccs.

Az idény talán legjobb játékát produkálta múlt héten az AC Milan, amely sokáig motiváltan, lelkesen és eredményesen futballozott az újonc Lecce ellen. A végeredmény viszont így is csalódás lett, hiszen Stefano Pioli bemutatkozásán csak 1 pontra voltak jók a Rossonerik, így a kálvária tovább folytatódik. Az iparváros csapata most a Roma vendége lesz, amelyre szintén ráfér már a siker.

{"headTitle":"Roma-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-27 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma","odds":"2.09","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Milan","odds":"3.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A Farkasok ugyanis szorgosan gyűjtögetik a veretlen találkozókat, ám leginkább a döntetlenekkel vétetik észre magukat. A bajnokságban nyolc forduló után három győzelem mellett négy remivel állnak, míg az EL-ben 1-2-0 a mérlegük, amely persze nem rossz, de ha azt nézzük, hogy a Serie A-ban a Sampdoria, a Cagliari és a Genoa ellen is ikszeltek, akkor máris aggasztóbb a helyzet.

Paulo Fonseca mesternek ráadásul fontos hiányzói is lesznek, Zappacosta (1/0), Pellegrini (7/0), Mkhitaryan (4/1), Diawara (5/0), Kalinic (5/0), Cristante (10/1) és Kluivert (10/2) sem bevethető, így elsősorban a középpályán lehetnek gondja a Farkasoknak.

A Milannál viszont nagy változtatások nem várhatóak, Piatek hiába szerzett gólt múlt héten a Lecce ellen, várhatóan ismét a Suso-Leao-Calhanoglu hármas kezd majd a csatársorban. Pioli különösen a törökben bízhat, aki parádésan futballozott az újonc ellen, más kérdés, hogy az 1 pont hatására a Milan még mindig csak egy kiesés ellen küzdő együttes.

A két csapat igen vegyes eredményeket ért el az elmúlt években, a Roma nem tudta dominálni a párharcot, olyannyira, hogy az utolsó három meccsükön csak egy pontot szereztek. Mindazonáltal most a tartalékos Romát is favoritnak tekinthetjük, hiszen a Milannál nem szűnt még meg a krízishelyzet. Biztonsági tippünkkel akkor is csak fél tétet bukunk, ha a csapatok megosztoznak a pontokon.

{"headTitle":"Roma-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-27 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma -0.25","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3135514] 2019-10-27 18:00:00 Roma - AC Milanx;