Vélemény

Nyerjünk együtt, építsd velünk az ország legnagyobb közösségét - vagy ne és távozz!

  • varin

Ha viszont nem ez a célod, nincs helyed Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségében.

A hatharom.com-nál mindig is kiemelten fontosnak tartottuk, hogy egy barátságos közeg létrehozásával otthont teremtsünk mindazoknak, akik akár profi, akár amatőr szinten velünk együtt hódolnak ennek a kiváló hobbinak.

Ez olvasható egyébként egyértelműen a küldetésnyilatkozatunkban, amelyet az oldal alján megtaláltok.

Bemutatjuk és széles körben megismertetjük a hobbi és profi sportfogadás világát. A sportfogadók igényeit kiemelkedő színvonalon kiszolgáljuk, otthont teremtünk számukra.

Büszkén mondhatjuk el, hogy már napi több tízezres látogatószámunk van, rengetegen kommenteltek, fogadási naplót vezettek, tippeltek, vagy csak olvastok minket és mi minden építő jellegű kritikáért vagy jó szóért rendkívül hálásak vagyunk. Van azonban egy olyan rétege az oldalnak, amely természetesen a teljes bázissal együtt növekszik, viszont nincs helye egy olyan kiváló közösségben, mint amilyenre mindig is rendkívül büszkék voltunk.

Kezd ugyanis egyre több lenni oldalunkon a nem építő jellegű hozzászólás. Félreértés ne essék, köszönjük, sőt, KÉRJÜK, hogy ha hibázunk, akkor javítsatok ki minket. Ha elütés van, ha tartalmi tévedés van és azt megfelelő hangnemben tudtunkra adjátok, hálásak vagyunk. Mi is emberek vagyunk, tévedhetünk.

Álszenteskedni sem akarunk, soha nem is titkoltuk, hogy a felhasználóinkból élünk, nekünk az jelenti a bevételt, ha alólunk regisztráltok egy fogadóirodába és játszotok. Ezért cserébe viszont mi ingyen tartalommal, elemzéssel és ötletekkel látunk el titeket, kialakítva egy - szerintünk - egyértelműen win-win kapcsolatot.

Ha viszont csak azért jössz ide, hogy hibát keress, hogy munkánkat leszóld és becsméreld azt, amit te ingyen megkapsz, méghozzá igen magas szinten, akkor nincs rád szükségünk.

Lehet érdemi vitákat folytatni, lehet kritizálni egy tippet, de ha egy kommentelőnél azt látjuk, hogy minden esetben csak a vesztes tippekhez ír, ha minden szavunkat megkérdőjelezi és nem segít másokat, csak árt és demotivál, akkor azt a felhasználót eltávolítjuk az oldalról.

Továbbra is hiszünk benne, hogy azokat a bizonyos sportfogadó igényeket oldalunkon kapjátok meg ma Magyarországon, magyar nyelven a legmagasabb színvonalon, ezt pedig tűzzel-vassal védeni is fogjuk a továbbiakban is.

Köszönjük tehát, hogy holnap is minket választasz, hogy holnap is az olvasótábor érdekében kritizálsz és hogy holnap is elfogadod, hogy a mi minden tippünk sem nyer.