NFL

Hetek óta oktatjuk a bukikat - íme kombink a 8. játékhétre!

megosztom

A 0-2-es rajt óta zsinórban öt játékhete nem hibáztunk. A 8. fordulóban a Lions - Giants és a Falcons - Seahawks csatájából húznánk hasznot.

Detroit Lions - New York Giants

Két negatív mérleggel álló gárda meccse, ám amelyik csapat győztesen tudja elhagyni a Ford Field gyepét az még reménykedhet a rájátszásban. A Detroit nagyszerűen kezdte a szezont, viszont az elmúlt három fordulóban nem tudott nyerni. Ez pedig nagyban köszönhető a védelem gyengélkedésének, ugyanis a három elbukott meccsen nem kevesebb, mint 99 pontot tettek fel az ellenfeleik a táblára. Nem csoda, hogy ezzel Matthew Staffordék nem igazán tudtak konkurálni. 

Ugyan a Detroit védelmének most egy gyengébb támadóegységet kell majd limitálnia, de Saquon Barkley visszatérésével új erőre kaphat a Giants.offense.

A labda másik oldalán viszont éppen az első számú futó, Kerryon Johnson nélkül kell majd boldogulniuk az Oroszlánoknak. Ez azonban aligha okoz majd problémát, hiszen a vendégek védelme passzokkal kényelmesen verhető. 

Úgy véljük, hogy mindkét oldalon hatékonyan tudnak majd előrehaladni a csapatok és egy szórakoztató, pontgazdag meccset hoznak le. A Detroit mérkőzéseire ez egyébként erősen jellemző. Idén csupán egy olyan meccset játszottak, amikor nem született legalább 45 pont. 

bet365

Atlanta Falcons - Seattle Seahawks

Ez a tipp viszonylag egyszerű logikán alapul, hiszen az Atlanta védelme összességében az egyik leggyengébb a ligában. A pass rush borzasztóan működik, ugyanis négy hete nem értek el egyetlen sacket sem, így Russell Wilson meglepő módon úgy léphet pályára, hogy a passzjátékok során bőven lesz ideje célpontot találni. Ebben a tekintetben pedig könnyű dolga lesz, mert Keanu Neal és Desmond Trufant kidőlése óta a Falcons gyakorlatilag képtelen levédekezni az ellenfél elkapóit. Ebből kiindulva Tyler Lockettnek és D.K. Metcalfnak is nagy meccse lehet.

Futás ellen egy fokkal ugyan jobb az Atlanta, de a meccsenként engedett yardok tekintetében még ebben a kategóriában is az utolsó harmadban helyezkednek el, ezáltal Chris Carsonnak sem lesz nehéz dolga ellenük.

Minden abba az irányba mutat, hogy a Seattle offense nagyon könnyen fog tudni előre haladni, így véleményünk szerint legalább három alkalommal be is jutnak a Falcons endzone-jába.

{"headTitle":"NFL, 8. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-27 18:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 1,87-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Detroit - New York: 42.5 pont felett","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atlanta - Seattle: SEA TD-k száma 2.5 felett","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom