Serie A

Csak a szokásos Juve-meccset várjuk - dupláznánk a lapokkal

  • varin

Ismét megszenvedhet, de nyerhet a Juventus egy újonc ellen, ám a line-ban nincs érték.

Túlzás lenne azt állítani, hogy pihentető mérkőzései vannak mostanság a Juventusnak, hiszen az Intert, a Bolognát és a Lokomotiv Moszkvát is csak úgy sikerült megverniük, hogy az ellenfélnek bőségesen volt esélye a pontszerzésre. Olyan nagyon a Lecce ellen sem ígérkezik diadalmenetnek a 90 perc, az újonc első hazai pontjára hajt, ráadásul jövő héten hétközi fordulót rendeznek a Csizmán.

{"headTitle":"Lecce-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-26 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lecce","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Várhatóak is pihentetések Maurizio Sarri csapatában, az sem lenne annyira meglepetés, hogy CR7 kiülné mind a Lecce, mind a Genoa elleni mérkőzéseket, ez ugyanis a portugál sztár nélkül is kötelező 6 pont, viszont a következő három körben olyan csapatokkal találkoznak, mint a Torino, a Milan vagy az Atalanta.

Az Öreg Hölgy szezonját már többször illettük a "szenvedős" jelzővel, de te tény, hogy eddig csupán egy bajnokin veszítettek pontot, az idény legnehezebbnek (?) tűnő meccsét viszont megnyerték az Inter vendégeként. Talán éppen a sok szoros meccs is teszi azt, hogy nyolc meccset követően már 19 sárgát kaptak a torinóiak, amely arányaiban azért 25%-kal több, mint amelyet tavaly, ráadásul a 110 szabálytalanság sem kevés.

A Juve mind a négy idegenbeli meccsén, vagyis a Parma, a Fiorentina, a Brescia és az Inter ellen is 3 sárga lapot kapott.

A címvédő mostani ellenfele ráadásul a liga hatodik legsportszerűtlenebb csapata, egy olyan Lecce, amely első hazai pontjára hajt.

Az újonc 7 egysége távolról sem kielégítő, még akkor sem, ha ezt a statisztikát árnyalja, hogy csak háromszor játszottak otthon, abból pedig kettő a Roma és a Napoli ellen volt.

Mindent összevetve mi nem fogadnánk a Juventusra 1.36-ért, tipikusan az a meccs, ahol akár botolhatnak is a Zebrák, a lapokban viszont nagy érték van. A bukik ezen a 90 percen várják a legkevesebb kártyát, pedig Paolo Valeri keze azért néha megszalad, ráadásul az alábbi tippünk eddig mindig zöldült a csapatokra vetítve, ha a Lecce hazai, a Juve idegenbeli találkozóit nézzük.

{"headTitle":"Lecce-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-26 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: Lecce 1 lap felett + Juventus 1 lap felett","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135513] 2019-10-26 15:00:00 Lecce - Juventusx;