Darts

Két angolra dobjuk a szotyipénzt - tippek az Eb-re!

  • Cesc18
megosztom

Szombaton teljessé válik a negyeddöntős mezőny a göttingeni darts Európa-bajnokságon.

Szombaton ismét csak esti etapot rendeznek Göttingenben, ezúttal az alsó ág második körös küzdelmeire kerül sor, avagy négy mérkőzést találunk a menüben. Lesz angol és holland rangadó, de a legnagyobb izgalmakat a walesi Gerwyn Price és az angol Nathan Aspinall meccse hozhatja.

Európa-bajnokság, 3. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
19:10 Vincent van der Voort - Chris Dobey 2.20 1.67
20:00 Michael Smith - Stephen Bunting 1.40 3.00
20:50 Gerwyn Price - Nathan Aspinall 1.62 2.30
21:40 Jeffrey de Zwaan - Jermaine Wattimena 1.62 2.30

Sok sztár elbúcsúzott az első kör után, így remek lehetőség ez például Michael Smith számára, hogy megszerezze karrierje első major címét. Bully Boy pénteken nagyon elkezdte a tornán, hiszen 106.09-es körátlaggal 6-1-re verte azt az Ian White-ot, aki ugyancsak 100 feletti körátlaggal zárt. Smith-től láthattunk 11 és 12 nyilas kört is, a kiszállókat pedig egész meccsen pazarul dobta. Gyakorlatilag tökéletes játékot mutatott be, ami kellett is, hiszen White is remek formában érkezett Németországba. 

Bunting nagyszerű mérleggel áll Smith ellen. - Fotó: PDC

Smith ezzel a játékkal abszolút bejelentkezett a trófeáért, és Peter Wright kiesésével az alsó ág legnagyobb favoritja a döntőre. Az angolra a folytatásban Stephen Bunting vár, aki ugyancsak egy leget veszített az első meccsén. A tömeget Bunting is nagyszerűen dobta, a kiszállózása viszont messze nem volt olyan hatékony, mint Smith-nek. 

Ebben a meccsben erősen benne van egy jó kis adok-kapok. Pörgős, gyors játékosok mindketten, szóval végig ritmusban tudnak maradni. Ahogyan kezdett Smith az alapján nem kérdés, hogy favoritja ennek a meccsnek, ugyanakkor a múltjuk mellett nem lehet elmenni, az ugyanis masszív Bunting fölényt mutat. 

Az elmúlt hét egymás elleni meccsükből hetet nyert meg Bunting, és ezek között volt vb, UK Open és Eb randevú is. 

Buntingnál tehát lesz némi lélektani előny, ami éppen elegendő lehet ahhoz, hogy ebből egy szoros ütközet kerekedjen. Lehet, hogy Smith-nek sikerül végre legyőznie honfitársát, de úgy gondoljuk, hogy Bunting maximum négy leggel marad alul.

 


A darts Eb-t magyar televízió nem közvetíti, az Unibet TV-n viszont minden mérkőzés élőben megtekinthető. 
 

REGISZTRÁLOK ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT!Smith-hez hasonlóan Price is 100 feletti körátlaggal vette az első akadályt, míg Aspinall megközelítette a 100-at. Kettejük meccséből is kisülhet egy nagyon szórakoztató adok-kapok, hiszen amellett, hogy jól dobták a tömeget, előhúztak a tarsolyukból bravúrkiszállókat is. 

Aspinall ismét bizonyítja, hogy ő tipikusan az a játékos, akit a nagyszínpad nem agyon nyom, hanem felemel. Ilyenkor klasszis játék kell ellene, ami Price-ban mindig benne van, viszont a major tornákon eddig rendre beletört a bicskája az angolba. 

Meccseltek idén a UK Open elődöntőjében és a világbajnokság első körében is. Mindkétszer kiélezett csatát vívtak és egyaránt Aspinall örülhetett a végén. 

Ennél a párharcnál is tehát az underdognak tartott játékos, azaz Aspinall pluszos hendikepjében látunk nagyobb értéket.

{"headTitle":"Darts Eb 2019, 3. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-26 20:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.03-szoros pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Bunting +4.5","odds":"1.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Aspinall +2.5","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom