Sportfogadás

Így nyerhetsz gyakorlatilag biztos pénzt a Logibettel!

Megnéztük, kik a legstabilabban nyerő tippmesterek, összeadtunk, szoroztunk - íme az eredmények.

Testvéroldalunk, a Logibet egyik legjobb eleme talán az egyik legnagyobb fejtörést is okozza a usereknek, nevezetesen a több tucat tippmesterből kiválogatni a legjobbakat. Kiket kövessek, ha biztos profitot akarok, kevés kockázattal, kiket, ha gyors pénzkeresetben bízom, akár rizikósabb tippek árán is, stb... Ezeket a kérdéseket mi is gyakran megkapjuk, így most összeállítottunk egy olyan portfóliót, amely szinte kockázatmentes, viszont magas hozamot ígér.

A vizsgálatban kizárólag a stabilnak mondható, legalább senior szinten lévő tipstereket néztük meg, méghozzá 2018 januárjától 2019 októberéig. Ez egy 22 hónapos minta, ami nyugodtan nevezhető már hosszútávnak.

Ezek alapján mi négy tippmestert ajánlunk azok számára, akik kevés kockázattal akarnak nyerni a Logibeten: Griezmannt, Karlssont, maradona2727-et és knorbikát.

Hogy miért éppen négyüket választottuk ki, amellett a stabilitástól a magas profitabilitáson át a megfelelő tippszámig számtalan érv szól, lássuk ezeket.

  • A négy tippmester a 22 hónap alatt 1693 tippet adott fel, ami gyakorlatilag napi 2,5 tippnek felel meg - ez egy teljesen reális és lekövethető szám.
     
  • A négy tippmester ebből az 1693 tippből összesen +593,98 egységet nyert úgy, hogy mindegyikük minimum 95 egységet, maximum 200 egységet nyert, tehát nincs nagy differencia közöttük, nincs arról szó, hogy egy óriási nyerő szépítené a számokat.
     
  • Ha a tippeket átlagosan 3,3-as erősségűnek vesszük, akkor négyük együttes ROI-ja 10.65%, ami lenyűgöző adat közel két évre.
     
  • A 22 hónapból mindössze egyetlen(!), 2018 januárja végzett mínuszban összesítésben, ekkor -4,59 egységet vesztettek a felhasználók, a maradék 21-ben viszont nyertek.
     
  • A legnagyobb nyerő hónap 2018 decembere volt, +100,05 egység, de a 21 nyertes hónapból 15-ben is +15 egység felett volt a profit.
     
  • A legnagyobb mínuszt egy hónapban Karlsson szedte össze, ő 2019 májusában 25,25 egységet vesztett, viszont a legnagyobb nyerő is hozzá kapcsolható, 2018 novemberében 50,52 egységet nyert.
     
  • A 4 tippmester összesen 83 hónapjából (maradona2727 és knorbika nem tippelt minden hónapban) összesen 22 vesztes, 61 nyertes volt.
     
  • Mert ellentétben rengeteg magyar facebookos "tanácsadó" oldallal, a Logibet statisztikái teljesen hitelesek, nálunk nincsenek törölt tippek, elcsalt számok, kitiltott userek, akik rontják az üzletet.

 

Mennyivel érdemes elkezdeni és milyen tétrakással?

A legtöbb tippadó szolgáltatásra az azért helytálló, hogy 100 ezer forintos minimum tőke kell a rajthoz, miként bankroll-menedzsmentnél egy 5%-os tétrakás megszokottnak mondható - ez ugye azt jelenti, hogy egy 10/10-es tippet az aktuális bankroll 5%-ával, egy 3/10-es tippet pedig 1.5%-ával kell rakni.

Ha még ezt a konzervatív és alacsony tétes stratégiát is követjük, akkor is a 22 hónap alatt az előfizetési díj levonását követően marad tisztán 190 ezer forint profit.

Ennél viszont több szempontból is érdemes kicsit realisztikusabb példával élni. Egyrészt az olyan, viszonylag alacsony téttel dolgozó tippmesterek, mint a nagy négyes, nyugodtan lehet 7%-os bankroll-menedzsmentet is alkalmazni, illetve a 100 ezres kezdő rollt is érdemes mondjuk megduplázni.

Ebben az esetben az elmúlt 22 hónap eredménye már igencsak jól cseng, hiszen az 1 egységünk 1400 forintra módosul, ami máris 720 ezer profitot jelent a 22 hónapra levetítve.

A mi tanácsunk tehát a fenti tippmesterekhez egy 7%-os tétrakási rendszer és minimum 200 ezer forintos kezdő bankroll.

Természetesen mi is jól tudjuk, kizárólag a múlt eredményeiből nem lehet előre megjósolni az eljövendő számait, de az ~1700-as tippszám és az, hogy a 22 hónapból csak egyszer volt bukó, eléggé biztató statisztika a jövőre nézve is.

Ha tehát szeretnéd kipróbálni a Logibetet, de nem tudod, hogyan is vágjál bele, vagy szeretnél tutira menni és nagyobb kockáztatás nélkül nyerni velünk, akkor javasoljuk, hogy ezt a négy tippmestert kövesd!

Azt pedig továbbra se felejtsd el, hogy a négy tippmesterért csak egy havi díjat kell kifizetni, ami 6 hónapos előfizetés esetén csupán 15€.