MMA

Az oddsok alapján kétesélyes, hogy ki ellen tér vissza McGregor

megosztom

Az immár nem kérdés, hogy újra látjuk-e McGregort, de azt még a bukik sem tudják eldönteni, ki lesz az ellenfele.

Az UFC-fanok kitörő örömére a világ egyik legismertebb bunyósa, Conor McGregor csütörtökön bejelentette, hogy visszatér az oktagonba. Az MMA-harcos tavaly lépett utoljára a ketrecbe, akkor a már gyerekkorában medvékkel birkózó Khabib Nurmagomedovtól kapott ki, majd márciusban bejelentette visszavonulását.

Twitteren már elindult a szájkarate. fotó: SportBible

A nagydumás ír azóta ráment a saját márkás - szakértők által porig alázott - whiskey-jének promótálására, valamint kínos ügyei szolgáltattak csemegét a bulvársajtónak. Sokáig aztán csak nem bírt elmaradni és Moszkvában - ahol a Fradi EL-meccsére is kilátogatott - hivatalos sajtótájékoztatót összehívva jelentette be, hogy január 18-án Vegasban visszatér az UFC-be.

Egy lényeges dologról azonban nem nyilatkozott, mégpedig, hogy ki lehet majdani ellenfele, pontosabban a szokásos stílusában ennyivel kommentálta az erre vonatkozó kérdést:

A UFC-t kell megkérdezni, hogy ki lesz az ellenfelem. Igazából le is szarom, mert a teljes névsoron úgy megyek majd át, mint láncfűrész a vajon.

Nem kellett sokat várni, az     máris felvette kínálatába McGregor lehetséges bunyóinak piacait. Érdekes, hogy nem azt listázzák, hogy ki várható ellenfélnek, hanem a két legvalószínűbb riválissal szemben állapítottak meg szorzókat.

Az UFC szakírói mondjuk nagyjából kizártnak tartják, hogy ennyi kihagyás után egyből Nurmagomedovval meccselne, így a legtöbben Donald Cerronét látják erre esélyesnek. Az amerikai mellesleg máris egy elég komoly utalást tett erre Twitteren, ha pedig tényleg ez a bunyó jönne össze, az ír komoly favoritként léphetne újfent az oktagonba.

Kattints és fogadj az Unibeten! 20.000 forintos ingyen fogadás vár!

unibet
megosztom