Bundesliga

Ha Ruhr-vidéki háború, akkor jöhetnek a lapok

  • varin

Rugdosódás és csontzene várható szombaton délután Gelsenkirchenben.

Az elmúlt évek egyik legszorosabb Ruhr-vidéki rangadójára, vagyis Schalke-Borussia Dortmund meccsére kerülhet sor idén, hiszen a tavalyi szezonnal ellentétben a gelsenkircheni csapat nem a kiesés ellen küzd, hanem a top4-ért. Ráadásul ez a hosszú múltra visszatekintő csörte akkor is igencsak kemény 90 perceket hoz, amikor nagy a különbség a felek között, hát még most...

{"headTitle":"Schalke-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-26 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schalke","odds":"3.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Dortmund","odds":"2.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Alig duplázós oddson nem is feltétlenül mennénk rá a Darazsak győzelmére, különösen azért, mert az elmúlt hat évben csak egyszer tudtak nyerni a VELTINS-Arénában, oda-vissza pedig hosszú-hosszú ideje nem verték meg a Schalkét a bajnokságon belül. Alapvetően egy overes meccsnek tűnik, de a gólok helyett maradunk a lapoknál, az ugyanis rendkívül nagy value-t tartogathat magában.

A bukmékerek 5-ös határral ajánlották ki az over/under határt a kártyákra, ami a számokat ismerve irreálisan alacsonynak mondható.

A két csapat elmúlt nyolc meccse az alábbi lapszámokat hozta: 4+6, 4+3, 1+1, 6+5, 1+2, 4+4, 5+3, 3+4, vagyis az átlag pontosan 7 volt.

A piros lap sem ritka a csapatok meccsein, az utolsó négy meccsen hárman is a kiállítás sorsára jutottak, ami most is reális forgatókönyv lehet.

A mérkőzés játékvezetője, Felix Brych is remek eleme ennek a rangadónak, hiszen korábban már háromszor is vezetett rangadót, mégpedig 3+4, 4+4 és 2+3-as lapokkal. 

Nem is ragoznánk tovább a szót, eléggé egyértelmű, hogy nem ez lesz a forduló legsportszerűbb meccse, a Schalke jó szezont fut, győzelem esetén helyet cserélhetnének a csapatok, az amúgy is nagyon szoros élboly pedig még izgalmasabbá teheti a 90 percet.

{"headTitle":"Schalke-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-26 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schalke 1 lap felett + Dortmund 1 lap felett","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3081445] 2019-10-26 15:30:00 Schalke 04 - Borussia Dortmundx;