Európa Liga

Meddig tarthat ki a Fradi mákszériája? - íme a CSZKA elleni visszavágó szorzói

  • varin

Meglepően alacsony a CSZKA budapesti győzelmének szorzója. A Fradiban lehet az érték?

Nem kis szerencsével ugyan, de megszerezte első főtáblás győzelmét csütörtökön este a Ferencváros. Rebrov fiai a papíron legerősebb csapat, a CSZKA Moszkva otthonából csenték el a 3 pontot Varga Roland kései góljával, ezzel pedig bőségesen maradt esélyük a csodával felérő továbbjutás kiharcolására. Folytatás két hét múlva.

303679

Kis üröm talán az örömben, hogy eközben az Espanyol is nyerni tudott Razgradban, amely ha nem történik meg, akár továbbjutó helyen is állhatnának a magyarok, ez viszont egyben azt is jelenti, hogy a magyar bajnoknak valamelyik vetélytársát mindenképpen vernie kell a továbbjutáshoz.

No, de előbb még két hét múlva jön a CSZKA Budapestre, márpedig a három kör után nulla ponttal álló oroszoknál már igencsak kérdéses lehet a motiváció, hiszen még a 3 győzelem is kevés lehet a továbbjutáshoz.

{"headTitle":"Ferencváros-CSZKA Moszkva","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"3.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"CSZKA Moszkva","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Az utolsó szalmaszálba kapaszkodás a Groupama Arénában történhet meg, amely az oddsok alapján esélyes is, hiszen a vendégek győzelmére 2-2.20 körül fizetnek az irodák, míg a Ferencvárosra 3.34 az átlagszorzó.

Szerintetek melyik csapat tudja megnyerni a meccset Budapesten és mennyire reálisak az oddsok?

[3171274] 2019-11-07 21:00:00 Ferencváros - CSKA Moscowx;