Európa Liga

Hozható meccs vár a felszálló ágban lévő Sasokra

  • gb1

Az Eintracht csúnya pofonnal indította a sorozatot, de sikerült a javítás és a Standard Liege ellen is kinéz a siker.

fotó: Youtube

A Frankfurt számára 16 meccses veretlenségi sorozat szakadt meg az európai kupaszíntéren, amikor is sima 3-0-s vereséget szenvedett az Arsenal ellen az F-csoport nyitómeccsén. A szériát újra építeni nagyon hosszú folyamat lesz, de a második lépés az oddsok alapján úgy tűnik, hogy könnyedén meglehet.

A kvartettben amúgy egyelőre csak az Arsenal érezheti nyeregben magát, amely 6 ponttal és 7-0-s gólaránnyal vezeti a csoportot, a frankfurti meccs így különösen fontos lehet a továbbjutás szempontjából. 

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-Standard Liege","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Frankfurt","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Standard Liege","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}

A Sasok jól összekapták magukat az utóbbi időben és elkezdtek szépen jönni az eredmények is. Ahogy azt már többször is említettük, Adi Hütternek remekül sikerült pótolnia a nyáron elveszített támadósorát, ennek pedig különösen fontos szerepe volt abban, hogy öt meccse nem találnak legyőzőre.

Belga ellenfelekkel szemben van bőven törlesztenivalójuk, ugyanis még soha nem sikerült nyerniük, bár legutóbb erre lassan 30 éve volt példa. A pénteki, Leverkusen elleni 3-0 után azonban önbizalommal teli érkeznek a meccsre és vélhetően megszakítják ezt a rossz szériát.

303663

Első blikkre a Standard sincs mondjuk rossz formában, hiszen az elmúlt nyolc meccsükön csak az Arsenal verte őket. A minőségbeli különbséget zongorázni lehetett azon a 4-0-ra elbukott összecsapáson, de az sem elhanyagolható tény, hogy az Antwerp és a Charleroi ellen is csak döntetlenre voltak jók az utóbbi hetekben. 

A csütörtöki meccs egyik kulcsa az lehet, hogy a Frankfurt egy klasszisokkal erősebb ligában vezeti a tabellát a hazai meccsek viszonylatában. Még a Dortmund sem tudott győzelemmel távozni a Commerzban Arenából, ahol tavaly megégett a Benfica és ahonnét a Chelsea valamint az Inter is csak egy ponttal távozott.

Ezúttal magabiztos hazai sikert várunk, amely akár hendikepes is lehet, de hatalmas gólzáporra azért nincs kilátás, hiszen a Liege az utóbbi 15 meccséből csak kétszer kapott kettő vagy több gólt.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-Standard Liege","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-24 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Frankfurt nyer + 4.5 gól alatt","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}
[3171316] 2019-10-24 21:00:00 Eintracht Frankfurt - Standard Liegex;