Európa Liga

Ezek a legvalószínűbb végeredmények a CSZKA-Fradin

megosztom

Csütörtök kora este a CSZKA Moszkva vendége lesz a Fradi az Európa Liga csoportkörének 3. fordulójában.

Az Európa Liga H-csoportjának harmadik körös mérkőzésén a négyes két leszakadóban lévő csapata feszül egymásnak a moszkvai CSZKA Arénában.

Az orosz csapat két vereséggel és így értelemszerűen 0 ponttal áll, míg a Fradi az Espanyol ellen elért bravúros döntetlennek köszönhetően 1 pontot gyűjtött eddig.Mire megy a Fradi Moszkvában? / Fotó: MTI

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a fogadóirodáknál természetesen a jóval értékesebb kerettel rendelkező CSZKA Moszkva a mérkőzés esélyese, de azért nem esélytelen a Ferencváros, hiszen az eddig látottak alapján az orosz csapat nem veszi valami komolyan ezt a sorozatot.

Mostani cikkünkben azt vettük górcső alá, hogy a pontos eredmények piacán mely kimenetelek rendelkeznek a legkisebb szorzóval, vagyis melyek azok a végeredmények, amelyekre a bukmékerek szerint a legnagyobb esély mutatkozik.

A TOP5-öt vizsgálva látható, hogy a Fradinak nem sok lapot osztottak, a gól nélküli döntetlen esetleg egy 1-1-es remire látnak legnagyobb sanszot az oddsmesterek. A szorzók alapján a CSZKA Moszkva 1-0-s, 2-0-s illetve 2-1-es győzelmére mutatkozik a legnagyobb esély.

Szerinted mi lesz a CSZKA Moszkva - Fradi meccs végeredménye?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"CSZKA Moszkva - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-24 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-0 ","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 2-0","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 2-1","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-1","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 0-0 ","odds":"9.4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3171282] 2019-10-24 18:55:00 CSKA Moscow - Ferencvárosx;
megosztom