Európa Liga

Skót gólokat várunk a nap EL-rangadóján

  • varin

A Celtic nagyon erős otthon, a Lazio gyenge idegenben, így nem csoda, hogy bízunk a hazaiakban.

Két forduló után az Európa Liga E-csoportjának első két helyén a favorit csapatok, vagyis a Celtic és a Lazio található. Mind a skót, mind az olasz együttes számára csalódás a második számú kupasorozatban való vitézkedés, motivációjuk erőteljesen kérdéses, ám ettől függetlenül fogadási szempontból bőven lehet értéket találni a csütörtök esti 90 percben.

{"headTitle":"Celtic-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-24 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Celtic","odds":"2.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Lazio","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Ám első körben sok sajtóorgánum nem mondjuk arról ír, hogy kezdeni fog-e Immobile vagy a Celtic milyen zseniális eredménysorral büszkélkedhet hazai pályán, sokkal inkább a pályán kívüli tényezőkről. Az 1500 olasz fanatikus miatt ugyanis kiemelt kockázatúnak tartják az UEFA-nál ezt a meccset, ami talán nem is véletlen, hiszen a rómaiak már a Rennes ellen is "összebalhézták a magukét", aminek szektorbezárás is lett az eredménye. A skótok szerint szélsőséges esetben még egy pályáról levonulás is megtörténhet, ha a vendégek híresen rasszista hívei nem figyelnek eléggé magukra.

De hogy a mérkőzésről is essen szó, van bőségesen oka félni a Laziónak, hiszen a mostani Celtic hazai pályán szinte érinthetetlen.

A Kelták idén 11 tétmeccset játszottak a Celtic Parkban, amelyből 10-et megnyertek és 40 gólt szereztek.

Ha a Dunfermline ellen Ligakupa-találkozót is győzelemnek vesszük, akkor az egyetlen botlás a Cluj ellen volt, ez viszont egy olyan fiaskó, amely a csapat egész évét alaposan meghatározta, hiszen Glasgow zöld-fehér felében sem az EL-csoportkör a minden álmot valóra váltó cél.

A Laziónál ugyanez a helyzet, bár nekik a bajnokságból a BL-kvalifikáció mindig komoly bravúrnak számít, így talán nem hanyagolják annyira ezt a sorozatot sem. Viszont Simone Inzaghi fiai elsősorban hazai pályán gyűjtögetik pontjaikat, idegenben már verte őket egy SPAL, egy Cluj, de pontot rabolt tőlük a Bologna is.

Feszült, paprikás hangulatú meccs lesz, nem véletlen az 5-ös line a lapokra. Alapvetően overes meccset várunk, de a Celtic meccsein rendszerint a második félidőkben indul be a gólgyártás. Mi viszont most csak a hazaiak góljára fogadunk, mert esélyesebbnek tartjuk őket, mint az olaszokat.

{"headTitle":"Celtic-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-24 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"A Celtic szerez gólt a 2. félidőben","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3171314] 2019-10-24 21:00:00 Celtic - Laziox;