Darts

Lassan egy éve nem láthattunk 9 nyilast, az Eb-n megtörik a jég?

  • Cesc18
megosztom

Partnerirodánk közel háromszoros pénzt fizet, ha lesz 9 nyilas a csütörtökön rajtoló darts Európa-bajnokságon.

2018. november 14.

Ekkor született legutóbb tökéletes leg egy major dartsversenyen.

Ez a 9 nyilas Dimitri van den Bergh nevéhez fűződik, aki a Grand Slam of Darts keretén belül villant meg. 

Ha viszont a nem televíziós PDC versenyeket nézzük, akkor könnyen lehet, hogy rekord évet írunk, hiszen 40-nél is több tökéletes leg született már 2019-ben. Erősen érik tehát, hogy egy nagy presztízsű versenyen is újra 9 nyilast lássunk. 

A soron következő major viadal az október 24-én, csütörtökön kezdődő Európa-bajnokság lesz, melynek 32 fős mezőnyében több, mint 10 olyan játékost találunk, akik idén oldottak már meg 501 pontot 9 dobásból. 

Rá is néztünk a versenyt szponzoráló   szorzóira. Partnerirodánknál 2.75-szörös pénzt fizetnek arra, hogy lesz 9 nyilas, míg 1.40-es oddsot adnak arra, hogy nem. 
 


Akár be is lehet vállalni ezt a 2.75-ös szorzót, hiszen, mint említettük, nagyon érik már egy tökéletes parti, a mezőny parádés, meccsekből pedig lesz bőven - az Európa-bajnokság öt napján összesen 31 összecsapást rendeznek. 
 


A darts Eb-t magyar televízió nem közvetíti, az Unibet TV-n viszont minden mérkőzés élőben megtekinthető. 
 

REGISZTRÁLOK ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT!16 évet kell egyébként visszamenni az időben, hogy olyan szezont (2003-as) találjunk, amikor egyetlen egy 9 nyilast sem dobtak televíziós meccsen. 

Valamikor tehát össze kell, hogy jöjjön és miért ne sikerülhetne ez éppen Göttingenben, az Európa-bajnokságon. 

 

megosztom