Európa Liga

Lő egyáltalán gólt a Fradi? Íme az esélyesek

  • varin
megosztom

Nehéz dolga lesz a Fradinak az orosz fővárosban, lássuk, kikben bízhatnak a magyar hívek.

Gólt, sőt gólokat kellene szereznie a Ferencvárosnak a csütörtök esti moszkvai mérkőzésen, ha a továbbjutásról szőtt álmaikat szeretnék megőrizni. Nagyon nehéz dolga lesz Rebrov fiainak, hiszen masszív underdognak számítanak, így komoly bravúr lenne a 2-3 szerzett találat. Lássuk, a bukik szerint kikben bízhatunk!

{"headTitle":"Oddsok a ferencvárosi gólszerzőkre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-24 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franck Boli","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Isael da Silva","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Priskin Tamás","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Varga Roland","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tokmac Nguen","odds":"4.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Bőséges kiindulási alapunk nincsen, hiszen az egyetlen ferencvárosi gólt Javi Lopez szerezte az EL-ben, aki az Espanyol védőjeként talált saját kapujába. A favorit a norvégiai gólkirály, Franck Boli, aki szerzett már idén fontos gólokat, míg az elefántcsontparti születésű támadót Isael, Priskin és Varga Roland követik. 

A Ferencváros házi gólkirályára, a 17 meccsen 6 gólt szerző Tokmac Nguenre 4.75-ös szorzón tehetünk pénzt.

Tippelj ingyen és nyerj!
Az Unibet játékában 500 ezer forintot nyerhet az, aki eltalálja a mérkőzés első gólszerzőjét és a gól időpontját. Íme a részletek!

A CSZKA-nál idén az Everton korábbi játékosa, Nikola Vlasic a legeredményesebb, ráadásul ő lövi a büntetőket is a csapatnál, így a 2.75-ös szorzó nem tűnik rossz befektetésnek. A favorit egyébként az a Fedor Csalov, aki idén már négy gólt is szerzett, rá viszont 2 alatti a szorzó.

Szerinted kire érheti meg fogadni, vagy nem is lesz Fradi-gól?

 

 

 

 

[3171282] 2019-10-24 18:55:00 CSKA Moscow - Ferencvárosx;
megosztom