Bajnokok Ligája

Igen speciális, 15-szörös szorzójú tippünk van az Ajax-Chelsea-re

  • varin
megosztom

Nem az első és alighanem nem is az utolsó eset, hogy az Ajax kapusára fogadunk.

Kiváló helyzetből várja az Ajax a keddi kora esti mérkőzését a Chelsea ellen, a hollandok két győzelemből érkezve immáron saját kezükben tartják a sorsukat. Az oddsok alapján a tavalyi BL-elődöntős favoritnak is számít az EL-győztessel szemben, de mi nem nagyon mernénk háromesélyben tippelni erre a meccsre. Egy speckó fogadáson viszont megakadt a szemünk!

Fotó: Bleacherreport

André Onana sárgájára fogadunk, aki szeret igen sok figyelmeztetést összegyűjteni időhúzásért és reklamálásért. Olyannyira jó mérlege van a kameruni portásnak a BL-ben, hogy idén már hat meccsen három lapnál tart a kupában, míg tavaly a Bajnokok Ligájában 12 meccsen 2-szer, összesen 55-ből pedig 5-ször adtak neki cédulát. 

Onana átlaga igencsak jó, karrierje során is, 201 meccsen 18 lapot kapott, míg ami a nemzetközi kupákat illeti, 40 meccsen 7-et.

Ami talán kicsi óva inthet minket ettől a fogadástól, az az, hogy Onana mindkét előző BL-meccsén kapott sárgát, ami egy esetleges eltiltással kecsegtethet, ám a kapusra sokkal nagyobb szüksége lehet az Ajaxnak a Lille vagy a Valencia ellen, mint a Stamford Bridge-en, ahol azért nem számítanak favoritnak.

A 15-ös szorzó nem logikus, hiszen a meccs esélyese az Ajax, nekik a döntetlen sem lenne rossz eredmény, mégis alacsonyabb az odds a londoniak kapusainak sárgájára. Onanában több szempontból is bízhatunk, így ez a fogadás nagy értéket tartogathat magában.

{"headTitle":"Ajax-Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Andre Onana lapot kap","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3170208] 2019-10-23 18:55:00 Ajax - Chelseax;
megosztom