Bajnokok Ligája

Nem biztos, hogy jó üzlet ennyiért behúzni Gulácsiékat

megosztom

Az eleinte szárnyaló Lipcse immár négy összecsapás óta nyeretlen és a Zenit ellen sem számítunk gálameccsre.

Jellemzően nem válogatott portásunkon múlik a siker. fotó: SkySports

A szerdai játéknap egyik legérdekesebb összecsapása lehet a Lipcse-Zenit, amelyen két válogatott játékosunk ezúttal is szolgálatra jelentkezik. Furcsa módon a bukmékerek szent meggyőződése, hogy sima egyes a találkozó, szerintünk azonban kicsit elmérték magukat ezúttal. A csoport amúgy a vártaknak megfelelően teljesen nyílt, Willi Orban és társai jelenleg három ponttal a harmadikok, de csak egy egység a lemaradásuk az éllovasok mögött.

{"headTitle":"Lipcse-Zenit","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-23 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lipcse","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Zenit","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Red Bull, amint azt már írtuk is, a pompás szezonstart után kisebb hullámvölgybe keveredett, amelyet jól mutat, hogy az utóbbi négy tétmeccsen nyeretlen. Legutóbb a Wolfsburg ellen remiztek egy elég kiegyensúlyozott meccsen, ez ugyan bosszantó, de legalább Werner újra megtalálta góllövőcipőjét. A válogatott támadón már látszik Nagelsmann keze munkája - sokkal jobb arányban értékesíti a helyzeteket, mint tavaly és a pozícióját is okosabban váltogatja. 

A bajnokságban amúgy "csak" az ötödik helyen állnak a Bikák, de mindössze egy pont a lemaradásuk az éllovas Gladbachhal szemben. A kép tehát szeptember végéig nagyon szépen festett, de a fiatal trénert az utóbbi hetek bakijai sem tántorították el és elmondta, hogy tudja miként másszanak ki a gödörből. Az egyik józanító pofon nem mellesleg pont a BL-ben jött, hiszen miután Lisszabonból elhozták a három pontot, mindenki azt gondolta, hogy a Lyont simázzák majd otthon, erre 0-2 lett a találkozó vége.

A Zenit ráadásul pompás formában érkezik a találkozóra, amire egy 6-1-es Rosztov felett aratott diadallal hangoltak. Az utóbbi 10 meccsükből csak egyet veszítettek el Artyom Szergejevics Dzjubáék, akik a Premjer Liga-címvédőhöz méltó módon állnak a tabella második helyén, holtversenyben a Lokomotivval.

Lehetne még sokáig ragozni az előzetes infókat, de a konklúzió már ennyiből is bőven leszűrhető. Nem firtatjuk, hogy favorit a Lipcse a győzelemre, de biztos, hogy nem annyira, mint azt az oddsok mutatják. Éppen ezért a Zenitre fogadunk, mégpedig olyan formában, ami kétgólos hazai sikernél is csak félvesztes lenne.

{"headTitle":"Lipcse-Zenit","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-23 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zenit +1.75 (ÁH)","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3170193] 2019-10-23 18:55:00 RB Leipzig - Zenit Szentpétervárx;
megosztom