Bajnokok Ligája

Ha hiszel Guardiolának, ezt a négyes oddsot felejtsd el

megosztom

A Manchester City vezetőedzője szerint csapata még nem áll készen a Bajnokok Ligája megnyerésére.

Bár a Premier League-ben egyelőre a Liverpool hátát nézi a Manchester City, a Bajnokok Ligája kapcsán minden fogadóirodánál toronymagas esélyese a sorozatnak az Égszínkék alakulat. Pep Guardiola immáron negyedik éve dirigálja a manchesteri csapatot, és mivel angol terepen már minden megnyert, sokan azt várják tőle, hogy idén Európa tetejére vezesse a Cityt.

Csakhogy a katalán mester egyáltalán nem osztja az efféle véleményeket és ahogy tavaly, úgy idén sem látja nagy esélyesnek saját csapatát. „Sokan arról beszélnek, a Bajnokok Ligája megnyerése a célunk és komoly esélyesek vagyunk. Azt kell mondanom, még mindig nem állunk készen”  - szögezte le Guardiola.

 

A menedzser szerint csapatának a helyzetkihasználás a legnagyobb problémája, mert hiába alakított számos lehetőséget az ellenfél kapuja előtt, Guardiola szerint nem elég hatékonyak a befejezéseknél.

A Man. City negyedik BL-szezonjának ugrott neki a katalán edzővel, és mialatt Angliában két bajnoki címet is nyertek, a legrangosabb európai kupasorozatban egyszer a nyolcaddöntő, kétszer az negyeddöntő jelentette a végállomást, tehát még a trófea közelébe sem sikerült eljutni.

Guardiola ezt megelőzően minden szezonjában eljutott legalább a Bajnokok Ligája elődöntőjéig, a Barcelonával kétszer meg is nyerte a sorozatot, a Bayernnel sorozatban háromszor a négy között esett ki.

„Sok helyzetet teremtünk és kevés gólt kapunk, de bőven van még hova fejlődnünk. Az elmúlt két szezonban rengeteg gólt szereztünk, de tovább kell dolgoznunk, mert nagyon sok helyzetet rontunk el, sokkal jobb helyzetkihasználásra van szükségünk” - mondta csapatáról Guardiola.

A Manchester City remekül kezdte a BL-csoportkört, két győzelemmel, öt szerzett és nulla kapott góllal vezeti a C csoportot, kedden a sorozat újoncát, az olasz Atalantát fogadja majd. A mérkőzéssel ebben a cikkünkben foglalkoztunk. 

Szerinted melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?

 

 

 

 

{"headTitle":"Bajnokok Ligája - Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-30 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"4.35","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"PSG","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"}]}
m4sport.hu/hatharom.com
megosztom