Bajnokok Ligája

Vajon min csúszik el ez a "tutista" BL-kombi

megosztom

A Bajnokok Ligáját a tuti szóval párosítani nem túl okos dolog, ugyanis nincs kör meglepetés nélkül.

Könnyen lehet, hogy ilyen fejet vágunk majd a lefújás után. fotó: Twitter

Kedden és szerdán 16 mérkőzéssel folytatódik a világ legjobb klubfoci-sorozata és komoly összecsapások ugyan lesznek, de olyan igazán kiemelkedő csúcsmeccs - talán az Inter-Dortmundot leszámítva - ezúttal nincs a menüben.

Kezdjük a mókát néhány érdekes BL-statisztikával. A sorozat csoportköreinek történelme során Messi jegyzi a legtöbb gólt (66), de ott lohol a nyakán ősi riválisa, Cristiano Ronaldo (62). A portugál természetesen van, amiben élen jár - ő jegyzi amúgy a legtöbb gólt (11) egy csoportkör alatt, ezt még a 2015/16-os szezonban, a Real Madrid színeiben sikerült elérnie. A legtöbb pályára lépést volt csapattársa, Iker Casillas (94) tudja felmutatni, bár Ronaldo ebben a mutatóban sincs nagyon lemaradva (85).

Meglepetéscsaptok idén is vannak a sorozatban, ami nem meglepő, hiszen  a BL-története folyamán már 140 csapat fordult meg a főtáblán.

A kiírást övező statisztikákból persze napestig lehetne szemezgetni, de cikkünk apropója most nem ez, hanem egy nehéz vállalkozás, mégpedig egy kombiszelvény összeállítása. Ehhez három meccset szemeltünk ki, melyek papíron mind tükörsimán kéne, hogy zöldüljenek.

Bizalmat szavazunk a többször emlegetett CR7 fémjelezte Juventusnak a Lokomotiv Moszkva ellenében, az idén is lehengerlő támadófocit játszó Man. Citynek az olasz Atalantával szemben, valamint az Mbappé visszatérésével majdnem teljes erejében lévő PSG-nek a Brugge otthonában. A három találkozót csokorba fogva bő kettes szorzót kapunk, a tétekkel azonban óvatosan, hiszen a BL-ben nem volt és nem is nagyon lesz olyan, hogy "tuti".

Mit gondolsz, min úszhat el ez a kombi?

 

 

 

 

{"headTitle":"Bajnokok Ligája - 3. Csoportkör ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-22 21:00","footerTitle":"Eredő odds: 2,22","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus-Lokomotiv Moszkva / H","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Manchester City-Atalanta / H","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Brugge-PSG / V","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom