Bajnokok Ligája

Ezen a meccsen nem kell sokat agyalni - tippek az Atléti-Bayerre

  • varin
megosztom

Gyenge formában a Leverkusen, így pedig a Wandában az egy pont is komoly bravúr lenne.

Nem úgy tűnik, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörének D jelű kvartettjébe koncentrálódnak az izgalmak, valószínűleg az Atlético Madrid és a Juventus viszonylag simán kvalifikálja magát a következő körbe. A spanyolok kedden este a Leverkusent, a Juve pedig a Lokomotiv Moszkvát látja vendégük. Mi most előbbi mérkőzésből profitálnánk, méghozzá meglepően jól.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Bayer Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-22 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Bayer Leverkusen","odds":"6.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

"Nagyon rosszul kezdtünk, előbb a Lokomotivtól majd a Juventustól kaptunk ki, ez pedig nem fér bele egy ilyen sorozatban. Ha bármit is akarunk még idén a BL-ben, el kell kezdenünk váratlan eredményeket elérni" - nyilatkozta röviden a mester.

A holland trénernek bőségesen akadnak problémái, akár a csapat összetételét, akár pedig a felállást nézzük. Újabban a három védős felállást erőlteti a Leverkusennél, ám ennek eddig csak a kapott gólokban lett meg az eredménye, így valamit változtatni kell. Nem számíthat ráadásul Bailey (6/2), Weiser (5/0), Aranguíz (10/1) és Sinkgraven (3/0) játékára sem a mester.

Odaát sem annyira jó a helyzet, az Atlético Madrid ugyanis képtelen kihasználni a két nagy vetélytárs botlásait és sorra hullajtják a pontokat a kötelező meccseknél. Legutóbb a Valencia vitt el egy egységet a Wandából, de ha az utolsó nyolc meccset vizsgáljuk, akkor a Matracosok csupán két győzelmet arattak, igaz, vereségből is csak egy van.

[3170159] 2019-10-22 18:55:00 Atlético Madrid - Bayer Leverkusenx

Persze lehet mondani, hogy a döntetlen itt számukra nem olyan rossz eredmény, hiszen Moszkvában például nyerni tudtak, de hazai pályán azért illene a győzelemre menniük Simeonééknak. A pálya két végén egy-egy komolyabb hiányzója lesz az argentin mesternek, a védelem Szavicsot (7/1) Lodi pótolhatja majd, míg a hetekre kidőlt Joao Félix (11/3) helyén Morata kezdhet Diego Costa mellett.

Nem igazán fest jól az Atlético idei eredménysora, de azért hazai pályán komoly esélyesei a mérkőzésnek. Egyrészt az az 1.65-ös szorzó a hazaira igazán kényelmes tippnek tűnik, másrészt azt sem gondoljuk, hogy a világ talán jelenlegi legjobb kapusa, Jan Oblak nehéz este elé néz.

Az Atlético Madrid az utolsó 14 hazai tétmeccséből 9-szer nem kapott gólt.

Igen jól kereshetünk így a Leverkusen lenullázásával is, de esetleg akkor is, ha megengedünk egy vendég gólt, de bízunk a hazai sikerben.

{"headTitle":"Tippötletek az Atlético-Leverkusenre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-22 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Bayer Leverkusen 0,5 gól alatt","odds":"2.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Atlético Madrid + 4 gól alatt","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3170159] 2019-10-22 18:55:00 Atlético Madrid - Bayer Leverkusenx;
megosztom