Nemzetközi foci

Szándékosan bekapott gólok... - a hét tutija egy 1.30-as ajándék lesz?

  • varin
megosztom

A mexikói élvonalban bőségesen akadnak problémák, amit még alacsony oddson is ki lehet használni.

Furcsa közjátékkal kezdődött meg a szombat hajnali Veracruz-Tigres mexikói élvonalbeli találkozó, amelyet végül a vendégek 3-1-re megnyertek.

Mint az a videóból is látható, a mérkőzést elkezdő hazaiak nemigen akarták játékba hozni a labdát, percekig tiltakoztak a klubnál kialakult helyzet ellen. A játékosok a pályán, a stáb pedig az oldalvonal mellett állt egy helyben, néma csendben, ezzel tüntetve a hónapok óta elmaradó bérek miatt. A vendég Tigres játékosai viszont nem álltak ki kollégáik mellett, üres kapura lőve mindhárom góljukat, gyakorlatilag 10 perc alatt eldöntötték a találkozót, amiből végül lett is kisebb balhé, illetve egy vendég kiállítás is.

"Az összetűzés amiatt alakult ki, mert a Tigres játékosait arról tájékoztatták, hogy a játék 1 percig áll majd, ám végül utána sem történt semmi, így mi tettük a dolgunkat" - mondta Guido Pizarro, a vendégek futballistája.

Ilyen körülmények között persze nem csoda, hogy 13 mérkőzésen még nyeretlen a Veracruz és már most 9 pont hátrányban vannak a tabella utolsó helyén. A körülbelül félmilliós város népszerű csapata a következő fordulóban a Tijuana vendége lesz, márpedig az oddsok nem véletlenül olyanok, amilyenek.

{"headTitle":"Club Tijuana-Veracruz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-26 04:06","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Club Tijuana","odds":"1.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Veracruz","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Egyrészt a Veracruz idegenbeli mérlege eddig nagyon gyenge (0-1-6, 1:18), másrészt a Tijuana otthon a liga legjobbjai közé tartozik (3-3-0, 11:8). Az elmúlt évek eredményei is inkább azt mondatják velünk, hogy alacsony oddson is megéri behúzni a hazait, hiszen 2010 óta kilenc meccset játszottak Tijuanában, abból hetet meg is nyertek a hazaiak, gólt pedig csak kétszer lőttek a vendégek.

Az ügy egyébként azért is különösen szomorú, mert a Veracruzban bőségesen találunk ismert játékosokat. Ott van például Dzsudzsák Balázs eindhoveni csapattársa, Carlos Salcido, a La Ligát is megjárt Abraham Gonzalez, a chilei válogatott Bryan Carrasco vagy éppen az a Kazim-Richards, aki játszott a Galatában, a Brightonban, a Blackburnben, a Feyenoordban és még vagy 15 másik csapatban.

Azt tehát egyelőre nem tudni, mikor ér véget a balhé a Veracruznál (az ország labdarúgása amúgy sincs a topon, folyamatosan a félbeszakadt és elhalasztott meccsek szurkolói összetűzések miatt), mindenesetre ilyen motivációval akár egy hendis hazai győzelmet is megpróbálhatunk a csapat következő meccsén.

[3073396] 2019-10-26 04:06:00 Tijuana - Veracruzx;
megosztom