Premier League

Gólszerzőre fogadnánk az Arsenal vendégjátékán

  • mr.blonde
megosztom

1,90 környékén mérik az Arsenal sikerét a Sheffield otthonában, de az Ágyúsok mindössze egy idegenbeli sikert arattak idén.

A Chelsea és a Leicester City is hozta a maga meccsét a hétvégén, így a BL-helyekre hajtó csapatok közül hétfőn az Arsenalon a sor, hogy begyűjtse a három pontot. Az Ágyúsok a 15. helyen álló Sheffield United vendégei lesznek, az oddsok alapján pedig értelemszerűen a meccs esélyeseinek számítanak.

A londoniak soraiból Reiss Nelson bajlódik komolyabb sérüléssel, míg Alexandre Lacazatte kisebb problémával küszködik, ennek ellenére a kezdőbe egyetlen szaklap sem jelöli.

[3055825] 2019-10-21 21:00:00 Sheffield United - Arsenalx

Az Arsenal a nyolc forduló alatt egyelőre csak egyetlen vereséget szedett be, viszont már háromszor is döntetlent ért el. A négy pontvesztéssel járó forduló során a Liverpool, a Tottenham, a Watford és a Manchester United volt az ellenfél, vagyis nem bakizások történtek, egyszerűen az ellenfelek minősége volt túl erős.

A Sheffield viszont egyelőre nem nagyon tudott még villantani, a Chelsea elleni idegenbeli döntetlen talán az egyetlen bravúreredmény.

 

Mire érdemes fogadni?

A Sheffield United jelenleg a leginkább underes csapat a Premier League-ben, amit a 7-7-es gólkülönbsége is mutat. A nyolc forduló során csupán kétszer fordult elő, hogy 2,5 gólnál magasabb gólszámú végeredmény született a United meccsein, míg az Arsenal esetében ez 5-3 az overek javára.

Nehéz belőni, hogy melyik stílus érvényesül majd hétfő este, hiszen az biztos, hogy az Arsenal dominálja majd a játékot, de a Sheffield védelme akár állhatja is a rohamokat.

Ezzel együtt azért elég komoly esély van legalább egy Arsenal-gólra - a bukiknál 1.15 körül mérik az Ágyúsok találatát - , amit jó eséllyel Aubameyang szerezhet. A londoniak házi gólkirály 7 találatnál jár a ligában és mivel Lacazette valószínűleg csak a kispadon foglal helyet, nem is nagyon lesz más, aki befejezze az akciókat. A gaboni támadó góljára közel 1.90-es szorzót kapunk.

Ha pedig szerez gólt az Arsenal, akkor aligha kap ki, hiszen a Sheffield támadójáték egyelőre nem túl acélos, így az emelkedő -0,25-ös ázsiai hendikep is megfontolandó választás lehet.

{"headTitle":"Sheffield United - Arsenal ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aubameyang gólt szerez ","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Arsenal -0.25 ázsiai hendikep","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3055825] 2019-10-21 21:00:00 Sheffield United - Arsenalx;
megosztom