Sportfogadás

Még többet akarsz nyerni a legnépszerűbb tippmesterrel? Íme a megoldás!

megosztom

Griezmann nem csak a Logibeten, de a discordos élő tippjeivel is durván kaszál.

Griezmann továbbra sem véletlenül a Logibet legnépszerűbb tippmestere, impozáns formában keseríti a fogadóirodák életét hónapról hónapra. Csak 2019-ben több, mint 15.5%-os ROI-val dolgozik, és ugyan nem tippel túl sokat, a testvéroldalunk talán legkiegyensúlyozottabb és méltán legnépszerűbb tipsteréről van szó. De mi a teendő, ha valaki kevesli esetleg Griezmann tippszámát? Hát az élő tippek!

Csatlakozz a Logibethez és kaszálj Griezmannal minden fronton!

"Grizi" ugyanis nem csak a mérkőzések előtti tippjeivel, de a live ötleteivel is elképesztően eredményes tud lenni, ráadásul itt még a tippszámot sem érheti semmilyen kritika, hiszen körülbelül napi átlag 1 tippet publikál a Discordon. A remek eredmény pedig nem is marad el.

A visszafogottabb szeptemberi rajtot követően Griezmann októberben odavágott az irodáknak, 20 nap alatt 21 tippet publikált, amivel körülbelül 30 egységet hozott, csodálatos, 36%-os ROI-val.

A papírformának megfelelően a Logibet kedvence elsősorban magyar focival hódít, de volt az elmúlt hetekben válogatott mérkőzésre, Eb-selejtezőre, de még japán és szaúdi meccsre is zöldülő tippje.

Több okból is érdemes tehát csatlakozni a Logibethez. Egyrészt egyetlen, mindössze havi 15€-ba* kerülő előfizetéssel begyűjtheted Griezmann minden mérkőzés előtti és közbeni tippjét is, ráadásul ezért a potom összegért bármennyi tippmesterre feliratkozhatsz a Logibeten és követheted őket a Discordon.

*: 6 hónapos előfizetés esetén

megosztom