NFL

Már megint buták a bukik? - Könnyedén ülhet ez az under!

  • LuckyLuck
megosztom

Kedd hajnalban a New York Jets és a New England Patriots összecsapásával zárul az alapszakasz 7. játékhete.

Szeptember 22-én az odavágó borzasztó egyoldalú mérkőzést hozott. Bill Belichick fiai minden téren dominálni tudtak, aminek egy 30-14-es győzelem lett a vége. De ez az eredmény nem is mutatja, hogy mekkora volt a különbség. A Jets az első pontjait 0-30 után tudta feltenni a táblára, de ez sem az offense-nek volt köszönhető, hanem először a speciális egység, majd utána a védelem villant meg egy pick six-szel, igaz, ekkor már nem Tom Brady, hanem a csereirányító, Jarrett Stidham volt fent a pályán. 

Ami a Gillette Stadiumban vívott meccsükhöz képest ezúttal nagy változás lesz, hogy a Jets-be múlt héten visszatért Sam Darnold. A másodéves irányítóval rögtön jobban nézett ki ez az offense és az idei legjobb meccsüket játszva tudták meglepni a Dallast. 

Az igazi teszt viszont most következik majd Darnoldnak, hiszen a liga legjobb secondaryje ellen kell helytállnia.

A Jason McCourty, Stephon Gilmore, Patrick Chung, Devin McCourty kvartett brutális formában játszik, mindössze 53.3%-ban ülnek a passzok a Pats védelme ellen, amivel a leghatékonyabbak a 32 csapat közül.

Noha a New England védelme eddig nem a top támadóegységekkel találkozott a szezonban, így a valódi ereje még nem derült ki teljesen, de ennek nem most van jelentősége, hiszen a Jets-nél sincs minőségi offense, sőt, szinte minden fontos mutatóban a liga végén kullog. 

Darnolddal azért többre hívatott a New York-i alkulat, ugyanakkor ha nem tudják megvédeni, akkor ő sem képes csodákra. Márpedig az odavágón a Jets támadófalát atomjaira szedte szét a Pats front sevenje, így nem csoda, hogy nulla hatékonysággal működött a passzjáték. 

Kőkemény meccs vár Andersonra Gilmore ellen. - Fotó: NFL

Ami a hazaiak elkapóit illeti Robby Andersonra vár talán a legkeményebb meccs. A Dallas ellen 92 yardos TD-t jegyző elkapóra ugyanis ezúttal Gilmore figyel majd, aki hétről-hétre radírozza le az ellenfeleit a pályáról. 

A két játékos a Pats és a Jets mezeiben négyszer randevúzott eddig és ezekből a párharcokból rendre Gilmore került ki nyertesen.

Anderson a négy meccsen mindössze 9 elkapást és 59 yardot jegyez a Hazafik cornere ellen. Ez 15 yardos átlagnak felel meg, ami gyakorlatilag egyenlő a nullával...

Ehhez képest a bukmékerek ezúttal 51.5-nél húzták meg a line-t Andersonra, ami ismét annak a bizonyítéka, hogy nem nézik ki az ellenfele, ez a szám ugyanis telibe az idei meccsenkénti átlaga. 

Darnold ide, Darnold oda, a tavalyi New England-i meccsükön is ő iránytott, Robinsonnak mégis nulla momentuma volt. Erre a line-ra tehát örömmel húzzuk be az undert és bízunk benne, hogy nem lesz annyira sima meccs, hogy a garbage time-ban esetleg overre kússzon fel. 

A labda másik oldalán Bradynek sokkal jobb dolga lesz, ugyanis a Jets védelmét sérülések tizedelik és egyébként is vannak lyukas pontjai. 

Nem igazán látni, hogy ki állíthatná meg Julian Edelmant, aki az odavágón mindössze két negyed alatt 7 elkapást, 62 yardot és 1 TD-t jegyzett. A hazaiaknak nincs rá embere és mivel a Patriots elkapók terén nem áll túl fényesen, így Brady kedvenc célpontját, Edelmant tömi labdával. A klasszis elkapó az elmúlt két játékhéten 17 passzt szelídített meg, amiből 223 yardot tett be a közösbe.

Simán benne van a pakliban egy újabb 100+ yardos meccs Edelmantól, de mi ezúttal az elkapások számára megyünk rá és az 5.5-re húzzuk be az overt.

{"headTitle":"New York Jets - New England Patriots","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-22 02:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Julian Edelman elkapásainak száma 5.5 felett","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Robby Anderson fogadó yardjai 51.5 alatt","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom