Tenisz

Ez a két csaj képtelen egymás ellen sima meccset játszani - mehetnek a tétek az overre!

  • Cesc18
megosztom

Kiki Bertens és Donna Vekic rendre megizzasztja egymást, reméljük Kínában sem lesz ez másképp.

Kedd hajnalban Kínában kezdetét veszi a WTA Elite Trophy, amely verseny a WTA világbajnokság kistestvére. Itt szerényebb a mezőny és az összdíjazás is, de a játékosok nagyon szeretik, mert így a szezon végéhez közeledvén egyfajta bónuszként tekintenek erre a tornára. Csoportmeccsekkel indul a küzdelem, majd pedig az elődöntőktől egyenes kieséses formában dől el a bajnok kiléte. 

Bertens első alkalommal vesz részt a WTA Elite Trophy-n. - Fotó: WTA

A nyitónapon három mérkőzésre kerül sor, melyek közül Kiki Bertens és Donna Vekic összecsapása ígérkezik az egyik leginkább kiélezettnek. A két játékos ugyanis nagyon jól ismeri egymást, csak idén ez lesz a negyedik randevújuk, míg összességében karrierjük során hétszer meccseltek már. 

Ami az idei mérkőzéseiket illeti, rögtön a szezon első versenyén, Brisbane-ben farkasszemet néztek. Akkor Vekicnek döntő szettben, meccslabdákat hárítva sikerült nyernie. A visszavágóra egy hónappal később a szentpétervári döntőben került sor, ami ugyancsak egy borzasztó szoros meccset hozott, de ezúttal a holland lány örülhetett. A sorminta folytatódott néhány hete Pekingben is, avagy egy újabb kiélezett mérkőzést vívtak, amely Bertens győzelmét hozta. 

unibet

Az ázsiai tornák után mindketten Linzben és Moszkvában tették tiszteletüket. Bertensnek esélye volt még kvalifikálni magát a WTA vb-re, de egyik tornán sem tudta kihozni magából a legjobbját, így nem gyűjtött elegendő pontot ahhoz, hogy érdekelt legyen Shenzhenben. Vekic nem túl motiváltan vágott neki ezeknek a fedett pályás tornáknak és ez meg is látszódott az eredményein, hiszen a két helyszínen összesen egy meccset nyert. 

Mire fogadjunk?

Ha az idei mérkőzéseiket vesszük alapul, akkor mindenféleképpen az over felé érdemes kacsingatni. Egyikük sincs jelenleg olyan kirobbanó formában, hogy lesimázza a találkozót. Hasonlóan hullámzó játékot várunk mindkét részről, mint a korábbi meccseiken. 

{"headTitle":"Kiki Bertens - Donna Vekic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-22 09:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma - 20.5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

megosztom