Serie A

Igazi gólparádét hozhat Ribéryék meccse - tipp a Brescia-Fiorentinára

  • varin

Balotelliék Ribéryék ellen - vagyis egy igazán jó kis 90 perc vár ránk ma Bresciában.

A tavalyi, viszontagságokkal teli szezont követően idén már van ok az örömre Firenzében, noha a Violák gyengén kezdték a bajnokságot, az ébresztőt hamar megfújták, ennek pedig látható eredménye is van. Vincenzo Montella fiai hétfő este az újonc Bresciához látogatnak, amelyből egy jó kis adok-kapok is kisülhet.

{"headTitle":"Brescia-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brescia","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"437"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"437"},{"eventTitle":"Fiorentina","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"437"}]}

Kezdjük a hazaiakkal. Az újonc eddig tulajdonképpen elfogadható teljesítménnyel rukkolt elő, hiszen vesztett pontok alapján egészen a 7. helyig nézhetnek fel a tabellán, persze ehhez meg kell verniük hétfő este a Fiorentinát, illetve elmaradt mérkőzésen a Sassuolót. A csapat védekezése rendben van, amit külön dicsér, hogy a Juventus, Napoli kettős csak 4 gólt rúgott nekik 180 perc alatt, míg az első sorban úgy tűnik, a Balotelli-Donnarumma kettős komoly duót alkotva intézheti el a bennmaradást.

Külön érdekesség, hogy a Brescia hat kört követően úgy áll hat ponttal, hogy csak kétszer játszottak hazai pályán, ám pontot még nem szereztek a Stadio Mario Rigamontiban.

Firenzében is lehet egészen jónak nevezni a helyzetet. Miután tavaly közel voltak a Violák a kieséshez és idén is két kellemetlen vereséggel kezdték a szezont, az elmúlt másfél hónap már remekül sikerült. Egyrészt ők lettek az eddigi egyetlen csapat, amely pontot csent a Juventustól, másrészt egy nem egyszerű sorsolást hoztak le 11 megszerzett ponttal, ha pedig a mai meccsüket is behúzzák, ott lesznek az 5-6. pozícióban.

Fotó: Getty Images

Kifejezetten erősnek tűnik idén a Fiorentina, pedig Montelláék igen nagyot rizikóztak az átigazolási szezonban például Kevin-Prince Boatenggel vagy Franck Ribéryvel, ám az öregek remekül teljesítenek, miként a középpálya motorja, a hét meccsen 3+2-es mutatóval álló Erick Pulgar is, aki támadásban és védekezésben is igen hatékony láncszem.

"Most jönnek majd számunkra azok a meccsek, amelyek eldöntik, mire is vagyunk képesek. Nehéz dolgunk lesz a Brescia ellen, ahogyan a Juvénak vagy a Napolinak is az volt, de szeretnénk jó eredményt elérni" - nyilatkozta Montella.

A tréner egyébként külön kiemelte, hogy mennyire csodálja francia gólvágóját, hogy még 37 évesen is képes volt megújulni, illetve viccesen lenyilatkozta, hogy nem bánná, ha Balotelli kicsit megfázna és nem tudna játszani.

Nos, Super Mario betegségéről nincs hírünk, de az kérdéses, hogy Ribéry mellett ki kezd majd támadóként, Federico Chiesa ugyanis a válogatott szünet alatt megsérült, így őt valószínűleg a szerb Vlahovics pótolhatja, aki a kupában már bizonyított.

Szerencsére egyik csapat sem erőlteti a defenzív futballt, így igencsak adja magát az over. A bresciai csapat gólt lőtt a Serie A legjobbjainak és hajtanak az első hazai pontjukra, míg a Fio a remek formája közepette nem egy 0-0-ért érkezik erre a meccsre.

{"headTitle":"Brescia-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"437"}]}
[3135497] 2019-10-21 20:45:00 Brescia - Fiorentinax;