Bundesliga 2

1.90-es fogadáskészítős tippel megyünk a Hamburg ellen

  • gb1

A Bielefeld meglepő módon élre állhat a másodosztályban, ha legyőzi az arany-várományos HSV-t.

A Bundesliga 2 aktuális fordulóját szokás szerint egy hétfő esti meccs zárja, ezúttal ráadásul nem akármilyen csemegét kapunk. A bajnokságot vezető HSV ugyanis a Bielefeldnél vendégeskedik, ami már csak azért is érdekes, mert a Stuttgart hétvégi botlása révén a  SchücoArena legénysége győzelem esetén át veheti a vezetést a bajnokságban.

fotó: Bielefeld Twitter

A tavalyi középszerű szezon után az Arminia remekül indította az új kiírást. Az eddigi kilenc bajnokiból csak egy vereséget szenvedett el - szeptember végén a Stuttgart verte őket egy utolsó pillanatos találattal. Az eddig összegereblyézett 18 egység által jelenleg is az impozáns harmadik helyet birtokolják és már külön cikkben is foglalkoztunk azzal, hogy a remeklés ellenére továbbra sem veszik őket komolyan a bukik

{"headTitle":"Arminia Bielefeld-Hamburger SV","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-21 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bielefeld","odds":"2.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hamburg","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az igazi teszt persze a közvetlen riválisok ellen következik be és mivel a VfB legyőzte őket, most még inkább éghetnek a bizonyítási vágytól. Sok okuk nincs megijedni a Hamburgtól, annak ellenére sem, hogy otthon kevésbé jöttek eddig az eredmények, mint idegenben. Ha ugyanis jobban megvizsgáljuk a SchücoArenában játszott meccseiket, akkor láthatjuk, hogy 1,5 lőtt gólt átlagolnak, ami nem a szerencsének tudható be, hiszen mögötte 1,7-es xG áll. Ellenfeleik cserében 1.11-es xG-t tudtak felmutatni, tehát összességében pozitív ez a mutató (+0.59), amely talán manapság a legárnyaltabb képet festi a meccsekről.

Azért ha be nem is rezelnek Dieter Hecking fiaitól, nem árt óvatosnak lenniük, ugyanis a HSV csak úgy ontotta a gólokat eddig idegenben. A 10-6-os gólarány elég jól mutat négy bajnokin, viszont az is látszik, hogy a védelmük bőven sebezhető. Ezeken a túrákon összesítve 1.03 xG-t kaptak be átlagban, tehát nagyon is benne van a meccsben a gólváltás.

A rutinos, temérdek Bundesliga tapasztalattal is rendelkező Hecking kissé pikírten az alábbiakat mondta az előttük álló feladatról. "Sokat elmond a Bielefeld minőségéről, hogy a 2019-es naptári évben ők a liga legjobbjai és ez teljesen megérdemelt. Az otthoni mutatóik viszont nem annyira rózsásak és szeretnénk, ha ez így is maradna." 

Arminia Bielefeld#germany-arminia_bielefeld#5

Egy-két sérült ugyan nehezíti a mesterek dolgát, de a kulcsemberek mind harcra készek, tehát hatalmas csata van kilátásban. Mindent mérlegelve az adott oddsokon úgy gondoljuk, hogy inkább a hazaiakban lehet érték, akik a teltházas aréna megtámogatásával szerintünk minimum egy pontot begyűjtenek úgy, hogy a lefújás után nem két nulla áll majd az eredményjelzőn.

{"headTitle":"Arminia Bielefeld-Hamburger SV","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-21 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: 1X + 1 gól felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
299041