Bajnokok Ligája

Ezekhez a tippekhez egyszerre nyolc meccset kell belőni

megosztom

A 22bet speciális fogadási kínálatában arra fogadhatunk, hány gólt szereznek a hazai és a vendég csapatok a keddi játéknapon.

Nyolc mérkőzéssel folytatódik kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre, többek között olyan nagyágyúk lépnek pályára, mint a Manchester City, a PSG, a Real Madrid, a Bayern München, a Juventus vagy a Tottenham. Igazán nagy rangadót azonban nem rendeznek, a sztárcsapatok egytől-egyik hozható mérkőzés elé néznek. Íme a sorsolás:

2019-10-22;42

A    speciális fogadási lehetőséget kínál a keddi játéknapra, mégpedig a hazai illetve a vendég gólok számának megtippelésében.

 

A hazai csapatokra +/-14.5 gólos egál határt húztak meg a bukmékernél, amire az overes verzió 2.02-es, az underes opció pedig 1.79-es oddsot fizet.

A nyolc meccsen a 15 gól átlagban még két rúgott hazai találatot sem jelent, viszont ha jobban megvizsgáljuk a párosításokat, akkor láthatjuk elég jól van belőve ez a line.

Három olyan párosítás akad, ahol a hazai gárda számít az underdognak, így a Brugge, az Olimpiakosz és a Galatasaray is kevés szerzett gólt kapott a bukmékerek számításában.

Tekintve, hogy a Manchester City, a Juventus és a Tottenham is hatalmas favorit a saját meccsén, akár ez a három csapat is megtolhatja az overes opció szekerét, de valószínűleg az Atlético és a Sahtar Donyeck sem marad 'néma'.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája, keddi játéknap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-22 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hazai csapat gólok száma 14.5 felett","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Hazai csapat gólok száma 14.5 alatt","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Vendég csapatok gólok száma 10.5 felett","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Vendég csapatok gólok száma 10.5 alatt","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}

A vendégoldalról +/-10.5 gólon húzták meg az egált a fogadóirodánál. Itt az over kereken kettes szorzót fizet, míg az under 1.80-ért vihető.

A vendégcsapatok közül a Bayern München és a PSG szállíthatja a legtöbb gólt, míg a Real Madrid pillanatnyi formája igazán biztató. Ezen a piacon picit bátrabbak lehetünk, hiszen a 11 gól nem olyan egyszerű művelet. Ha a Bayern-PSG duó szállít 6 gólt, akkor a maradék öt találatot nehezen tudjuk összekaparni. A Real a rossz forma ellenére szerezhet 2-3 gólt, de a Leverkusen, Zagreb, Atalanta, Zvezda kvartettől nem sok találatot várhatunk.

Ti mit gondoltok, érdemes valamelyik tippbe fektetni? Hogyan tippelitek a meccseket?

 

 

 

22bet
megosztom