NB II

Íme egy bombaerős kombi a másodosztályból

  • varin
Címkék:

Egy over és egy line adja a vasárnapi kombink alapját.

Remek kis fordulót rendeznek vasárnap az NB II-ben, a Logibeten már több tipp elérhető, kifejezetten erősek is. Most igyekeztünk egy igencsak erős kombit összeállítani a 13. játéknap két mérkőzéséből.

MTK-Budafok

Valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy a bajnokság harmadához érve az MTK a Budafok csapatával játszik az első helyért, amelyik csapat ugyanis nyerni tud vasárnap délután, az biztosan marad is az első helyen a jövő hét végéig. A bajnokság favoritjaként persze a kék-fehérek remeklése papírformának mondható, az viszont már kevésbé, hogy a Budafok is a 7 meccset nyerők táborát gyarapítja.

További erős tippekért látogasd meg a Logibet rendszerét és iratkozz fel akár havi 15€-ért a legjobb tippekre és az összes tippmesterre!

A két együttes ráadásul igen szórakoztató futballt mutat be, mindkét gárdánál 11 mérkőzésen 36 gólt láthattak a nézők úgy, hogy a pálya mindkét végén igen gólképesek.

A vendégek számára semmi vesztenivaló, bátran támadhatnak, míg az MTK alig-alig tud kapott gól nélkül lehozni még egy győztes meccset is, így szinte garantált a gólváltás, amelyre a reálisnál sokkal magasabb oddsot adnak.

Győr-Vác

A nagyobb szorzó mellé egy biztonsági tipp lesz a kombi másik eleme, ez pedig a Győr hazai sikere a Vác ellen. Boér Gábor csapatánál ugyan hajlamos megakadni a szekér, de ha szeretnék megcsípni az első két hely valamelyikét, akkor otthon a sereghajtó elleni nem lehet hibázni. A Vác eddig 11 meccséből csak 2-t nem veszített el, ellenben a legtöbb gólt kapták és a legkevesebbet rúgták az NB II mezőnyében.

{"headTitle":"NB II-kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-20 17:00","footerTitle":"Eredő odds: 2,26","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MTK-Budafok - 2.5 gól felett","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Győr-Vác - Győr","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
2019-10-20;9117