NFL

Duplázó kombival folytatnánk nyerőszériánkat

megosztom

A 0-2-es rajt óra zsinórban négy játékhete nem hibáztunk. A 7. fordulóban a Colts-Texans és a Falcons-Rams meccsekkel nyernénk.

Hilton komoly károkat okozhat a houstoni védelemben. - Fotó: NFL

Indianapolis Colts - Houston Texans

A játékhét egyik legszórakoztatóbb meccsének ígérkezik ez az AFC déli rangadó. A Houston Deshaun Watsonnal borzasztó látványos és pontgazdag meccseket játszik. Rá van kényszerítve Watson arra, hogy sok pontot tegyen fel a táblára, ugyanis a védelem a jobb támadóegységek ellen rendre bajba került. 

Az Indianapolist sem lesz egyszerű dolga feltartóztatnia a vendégeknek. Noha nem a Colts támadógépezete a legfélelmetesebb a ligában, ám egy egészséges T.Y. Hiltont nehéz lesz féken tartaniuk. A hazaiak ráadásul bye week után várják ezt a rangadót, szóval rommá elemezhették a houstoni védelem gyenge pontjait. 

A labda másik oldalán a legnagyobb kérdés, hogy mennyire állja jól a sarat a houstoni támadófal. Az elmúlt két meccsen sacket sem engedtek, azonban ez inkább az Atlanta és a Kansas szegénységi bizonyítványa. De azért a Colts ellen is jobb dolga lehet Watsonnak, ugyanis a hazaiaknak sem a pass rush a legnagyobb erősségük. 

Véleményünk szerint inkább szól majd ez a meccs a két támadóegységről, mintsem a masszív védelmekről.

bet365

Atlanta Falcons - Los Angeles Rams

Ez a tipp egyszerű logikán alapul. A Falcons védelme a ligában az egyik leggyengébb jelenleg. A legfontosabb védelmi mutatókban az utolsó harmadban kullognak (összességében 26. hely, passz ellen 27. hely, engedett pontok tekintetében 31. hely). Nem látszik az az egység amely le tudná lassítani a Rams támadóit, ugyanis a Falcons pass rush is kritikán aluli, így pedig Goffnak még a gyenge O-Line mögött is rengeteg ideje lesz megtalálni a célpontjait.

Ahogy az imént említettük, a Rams problémáit egyértelműen a rossz O-Line teljesítmény okozza, ám komoly panaszuk nem lehet, hiszen a passzjátékuk még így is a 6. legjobb.

Tekintettel arra, hogy az O-Line-nak ma könnyű matchupja van, jót teljesítményt várunk Jared Gofftól és vele együtt az egész Rams offense-től és véleményünk szerint legalább három alkalommal bejutnak majd a Falcons endzone-jába.

{"headTitle":"NFL, 7. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-29 19:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2,05-szörös pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"IND - HOU 39.5 pont felett","odds":"1.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"ATL - LA: LA TD-k száma 2.5 felett","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom