NB I

Amikor a Mezőkövesd-Vidi nagyobb rangadó, mint az FTC-Újpest

  • Tomihmv
megosztom

A listavezető fehérvári alakulat szuperrangadóra készül szombaton, ugyanis a második helyen álló Mezőkövesdhez utazik.

Szuperrangadót játszanak Kovácsikék Mezőkövesden. - Fotó: molfehervarfc.hu

Szombaton az NB I-ben ismét beindul a nagyüzem, méghozzá nem is akármilyen mérkőzéssel, hanem egy szuperrangadóval, hiszen az első a másodikkal csap össze, Mezőkövesden.

Igen, ez nem elírás, hazánk élvonalának második pozíciójában perpillanat a Mezőkövesd áll. Kuttor Attila csapata parádésan teljesít, nyolcból hatszor nyerni tudott, mindössze kétszer veszített, igaz, azt a két zakót hazai pályán szenvedte el a Paks és a Honvéd ellen.

A Kövesd idén jó formában van, jönnek az eredmények, mindezt egyébként a kiváló csapategységének köszönheti a csapat. A matyóföldiekről a vendégek mestere, Marko Nikolics is elismerően nyilatkozott a mérkőzést megelőzően.

"A hazaiak jó szereplése egyáltalán nem a véletlen műve, mivel a második fogadja az első helyezettet, nyugodtan mondhatjuk, hogy egy rangadó áll előttünk. Nekünk természetesen ezzel együtt is az a célunk, hogy okos játékkal, és maximális koncentrációval szombat este is hazahozzuk a három pontot Székesfehérvárra." 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

partypoker

Ami a vendégeket illeti, a Vidi még jobban teljesít, mint a Kövesd, hiszen hétszer nyerni tudott, és csak egy vereséget szenvedett el, méghozzá az Újpesttől. A csapat tehát jó passzban várja a hétvégi meccset, azonban a válogatott meccseket követően többnyire szenvedni szokott, és ez most is benne van a pakliban, hiszen sok játékosa volt távol, ráadásul van egy-két sérült is.

Idegenben eddig százszázalékosak a fehérváriak, méghozzá úgy, hogy még egy gólt sem kaptak. Azonban Mezőkövesd más tészta, hiszen mióta a Zsóry feljutott az élvonalba, azóta ötször látogattak hozzá, és mindössze csak egyetlen egyszer tudtak ott nyerni.

Nem túlzás, de ilyen előjelek után ebben a meccsben bármi benne lehet, hiszen egyértelműen a vendégeken lesz a teher, a hazaiak felszabadultan léphetnek pályára. Így pedig kimenetelre nem éri meg szerintünk fogadni, gólokba lehet érdemes fektetni, méghozzá a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióba, amelyre kiváló oddson fogadhatunk, és simán benne van a pakliban.

{"headTitle":"Mezőkövesd - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-19 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"437"}]}
[3080100] 2019-10-19 17:00:00 Mezőkövesd Zsóry - MOL Vidi FCx;
megosztom