La Liga

Egyszerű tippötleteink vannak a Mallorca-Real Madridra

  • ivan
megosztom

Az újonc Mallorca vendég lesz a listavezető Real Madrid. A fővárosiak szorzója emelkedik, mert sok a kérdéses játékos.

Benzemáék szerintünk megnyerik a meccset /

Bár első blikkre azt jut az ember eszébe az idei Real Madridról, hogy akadozik a játéka, de a királyi gárda szép csendben azért lassan kiegyenesedik, hiszen Zinedine Zidane csapata veretlenül vezeti a La Liga tabelláját. Szombat este a kiesőhelyen tanyázó újonc Mallorca otthonában vizitálnak a blancók, az oddsok alapján pedig jó esélyük van az újabb három pontra.

Ami csökkentheti a vendégek esélyeit, hogy a keret több tagja is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik. A legérzékenyebb pontokat Toni Kroos és Luka Modric jelentik, mindketten alapemberei a Madridnak, ám játékukra majd csak a meccs előtt derül fény. A várható kezdőbe így bekerülhet James Rodríguez, Isco és Fede Valverde is.
 

 

Mire érdemes fogadni?

Bár a bukmékerek eredeti szorzóihoz képest emelkedett a Real Madrid győzelmének oddsa, komoly meglepetést jelentene, ha nem tudná megnyerni ezt a meccset a csapat. A Mallorca összesen két győzelmet számlál a bajnokságban, de amikor erősebb ellenfelekkel találkozott, tükörsimán kikapott. A Valencia, az Atlético Madrid vagy éppen a Sociedad is kapott gól nélkül gyűrte le a Mallorcát.

Bár a Real védelme egyáltalán nincs csúcsformában, a Mallorca támadószekciója meglehetősen szerényen szerepelt idáig, így már a szerzett góljukban sem vagyunk biztosak. Éppen ezért engednénk el a gólszámra való fogadásokat is.

Ami viszont elég egyértelműnek tűnik, hogy a Real Madrid a jobb csapat és mivel 1.50 feletti szorzóról indulhatunk, egy ázsiai hendikepes opcióval meg lehet próbálkozni.

Ami szintén egy kedvező választásnak tűnik, hogy a Mallorca több lapot szerez, mint a Real. Telt ház és paprikás hangulat várható és vélhetően a hazaiak lesznek majd nyomás alatt. A Pinnacle kínálatában a Real több lapjára kínálnak kisebb szorzót, ami egyrészt sokatmondó, hiszen ezek alapján 2-3 lapot várnak a bukmékerek a vendég oldalról, ugyanakkor a Mallorca +0-s verzió kettes oddson nálunk értékkel kecsegtet.

{"headTitle":"Mallorca - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-19 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid -0,75","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Lapok - Mallorca +0 AH","odds":"2.07","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[3093351] 2019-10-19 21:00:00 Mallorca - Real Madridx;
megosztom