NB I

Szenvednek keleten - ez a legjobb tipp a Loki-Diósgyőrre

  • varin

Nem úgy indult a szezon, de mostanra kiesési rangadó lett a DVSC-DVTK.

Fotó: dvtk.eu

Három győzelem után senki sem gondolta volna Debrecenben, hogy a 10. kört már akár kiesőhelyen kezdheti meg a Loki, de jelenleg ez a helyzet. Ehhez persze a körülmények igen szerencsétlen összejátszására lenne szükség, de mindenképpen aggasztó, ami az elmúlt hetekben a Hajdúságban történt. Herczeg András csapatának nincs több hibázási lehetősége, otthon a Diósgyőrt muszáj megverniük, márpedig a borsodiak kiváló "alapanyagot" szolgáltatnak az önbizalom visszaépítésére.

{"headTitle":"Debrecen-Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-19 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Diósgyőr","odds":"4.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Feczkó Tamás csapata ugyanis pokolian gyenge formában van. Kaposvárott és otthon a Puskás ellen is minősíthetetlen játékkal rukkoltak elő, amelynek egy pont lett az eredménye. Noha a felcsútiak ellen egy vitatható góllal veszítettek két pontot a hajrában, a győzelem sem lett volna jogos. A Diósgyőr tehát továbbra is kiesőhelyen áll, ám talán még ennél is nagyobb probléma, hogy a Kaposvárt leszámítva nemigen lehet megnevezni a borsodinál gyengébb csapatot az NB I-ben. Az előjelek tehát nem túl kedvezőek, ez viszont extra motiváltságot adhat a labdarúgóknak.

"Az elmúlt két hétben kielemeztük a mögöttünk álló találkozókat, megnéztük, mik lehetnek azok az okok, melyek miatt nem sikerült nyerni. Úgy vélem, megtaláltuk, és a Diósgyőrből is próbáltunk minél jobban felkészülni. Nem lesz egyszerű mérkőzés, hisz nekik és nekünk is nagyon kellene a győzelem. Emellett a Szívtiprók 25. szülinapjukat ünneplik, miattuk is csúszni-mászni fogunk majd a három pontért. Teljesen más sok néző előtt futballozni, hisz bennünk is sokkal nagyobb a motiváció és a bizonyítási vágy.

 

Magyarország egyik legjobb tábora előtt illene bizonyítania a Lokinak

Egy ilyen négy vereségből álló sorozat nyilván megfogja a játékosokat, de szerencsére olyan erős maggal rendelkezünk, hogy van kiút, és ki tudunk lábalni a gödörből. Felkészültünk mindenre, megvan a saját játékunk, szombaton ezt szeretnénk kivinni a pályára, és megszerezni a győzelmet" - beszélt a körülményekről és az extra motivációról Haris Attila.

Ami elsőre szemet szúr az oddsoknál, az a gólok számára megállapított line. A bukik - elsősorban a Loki évkezdése miatt - viszonylag magas line-t állapítottak meg, ám szerintünk ez rossz kiindulási alap. A DVSC támadójátéka rendkívül hektikus, a védelem nemkülönben. A Diósgyőrnél viszont a liga legrosszabb csatársorát találjuk, nem véletlen a 8 meccsen szerzett 6 gól. A vendégeknek a bennmaradáshoz nem feltétlen ezt a meccset kell megnyerniük, de az 1 pont előrébb mozdíthatná Feczkó roskadozó gépezetét.

Tavaly a csapatok három undert hoztak össze, és szerintünk most sem lesz gólgála. A Loki játékosai óriási győzelmi kényszerben vannak és nyomás alatt játszanak majd, míg a vendégeknél egyszerűen képtelenek hatékony támadójátékot prezentálni. Mindezek fényében sokkal inkább az under felé kacsintgatunk, mintsem az over vagy a háromesélyes fogadás irányába.

{"headTitle":"Debrecen-Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-18 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,5 gól alatt","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3080104] 2019-10-19 17:00:00 DVSC - Diósgyőrx;