Férfi kézi

A Barca-PSG-re és a Veszprémre is fogadunk - tippek a kézi BL-re

megosztom

Nem akármilyen meccseket rendeznek szombaton a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, a tavalyi döntő visszavágója mellett az "álomrangadó" is terítékre kerül.

Barcelona - PSG

Bármennyire is szeretjük a magyar csapatokat, jelenleg nincs erősebb párosítást a Barcelona és a PSG csatájánál. Két világválogatott keretről, a két legnagyobb költségvetésről és a Bajnokok Ligája két legnagyobb esélyeséről van szó, vagyis igazi csemegének ígérkezik a szombati randevú.

Bár a Blaugrana az egyik legjobb csarnok, kézire nagyon ritkán telik meg, viszont erre a meccsre biztosan megfog, ugyanis a focicsapat idegenben játszik, a PSG pedig az első számú ellenfélnek számít arrafelé. Vagyis minden adott lesz ahhoz, hogy egy remek meccset lássunk.

A bukiknál a Barca a favorit, sőt, a fogadóknál is, így a hendikepes határok egyre nagyobbak. Ebből kifolyólag viszont megkaphatunk egy olyan eltolt határt, ami jó eséllyel nyertes lesz, hiszen hat góllal legyőzni ezt a PSG-t szinte lehetetlen. Csoportmeccs, még a szezon elején, szoros eredményt várunk.

Veszprém - Vardar

Megismétlik a tavalyi kiírás döntőjét is avagy a Veszprém a Vardar Szkopjét fogadja. A bakonyi alakulat a múlt heti Porto elleni meccsen a szezon legjobb teljesítményét mutatta és kereken 10 góllal verte meg a portugál csapatot. David Davis legénységének nagyon kellett már egy megnyugtató siker, mert a szeptemberi botlások miatt megingott a bizalom a csapat irányába. Így viszont minden adott ahhoz, hogy a Veszprém újabb sikert könyvelhessen el, ám a Vardar vélhetően nehezebb dió lesz.

Mondjuk ezt annak ellenére, hogy Szkopjéból a nyáron távozott Igor Karacic, Dejan Milosavljev, Rogerio Moraes és Vuko Borozan, míg érkezett helyükre Dimitar Dimitrioski a Metalurgtól, Sergey Gorpishin az Erlangentől, Pavel Atman a Hannovertől, Arturs Kugis a Grosswallstadttól, Domen Sikosek a Brucktól és José Guilherme De Toledo a Wisla Plocktól.

Papíron tehát gyengült a Vardar, de a kezdősora még így is erős, ráadásul a Kiel elleni zakó után edzőt is cseréltek és Veszprémben már az orosz legenda, Danil Siskakov dirigálja a csapatot.

Nagyon jól ismerik egymást a csapatok, túl sok meglepetést már nem okozhatnak egymásnak. A Veszprémet nyilván fűti a bizonyítási vágy, ám a Vardar nem feltartott kézzel lép majd a pályára. Hazai sikert várunk, de hét gólon belüli eredménnyel.

{"headTitle":"Férfi kézilabda Bajnokok Ligája ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-19 17:30","footerTitle":"EREDŐ ODDS 1.79 ","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona - PSG - PSG +5,5","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Veszprém - Vardar - Vardar +7,5","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom