NB I

Ezt várjuk mi - tippek a Fradi - Újpestre

megosztom

Szombat jön a szezon első derbije, méghozzá a Groupama Arénában. A hatharom.com szerkesztői latolgatják az esélyeket.

Fotó: MTI (archív)

mr.blonde

A válogatott szünet picit bekavarhat mindkét oldalon, hiszen a meccsritmus megtörhetett, ugyanakkor volt idő arra is, hogy rendezzék a sorokat, felfrissítsék magukat a csapatok.

A hírek szerint közel telt ház lesz majd szombaton, márpedig a Fradi hazai környezetben szinte legyőzhetetlen a magyar csapatok számára.

Bár az Újpest sikeres heteken van túl, a Groupama Arénában legutóbb négy meccsét elbukta és most is hazai sikert szimatalok.

A kettős terheléssel szemmel láthatóan megharcoló Fradi ezúttal kipihenten érkezhet a meccsbe és a nyilatkozatok alapján eléggé eltökéltek a zöld-fehérek.

Bár egy derbi mindig kockázatos fogadási szempontból, szerintem a jobb erőkből álló Ferencváros egy remek derbihangulatban legyűri majd az Újpestet. Ehhez fontos lesz a jó kezdés, a Fradi legendás első 15 perce most is ülhet.

 

Tipp: Team Total - 1. félidő - Ferencváros 0.5 felett@1.66    

Fogadj az NB I-re hármas kötésben és szerezz 3000 HUF ingyenes élő fogadást az Unibetnél! Részleteket megtalálod az oldalon! Regisztráció ITT!

varin

Valahol mindent elmond az NB I erősségéről, hogy ez a borzalmasan pocsék Újpest az 5. helyen tud állni úgy, hogy közben a szurkolók vasvillával kergetnék el a tulajdonost és az edzőt. Volt szerencsém mostanság többször megnézni a lila-fehéreket, és ezen nem is csodálkozom, nézhetetlen és borzalmas futballt produkálnak hétről hétre.

Ilyen előjelekkel elutazni a IX. kerületbe nem túl jó ómen, hiszen bárminemű, Fradi ellen aratott igazi sikerig hosszú éveket kell visszalapoznunk a könyvekben. A Fradi hozzáállása és teljesítménye viszont nekem nagy kérdése lesz ennek a meccsnek. A paksi mérkőzés óta nem volt egy jó 90 percük, csütörtökön ráadásul irány Moszkva, ahol az utolsó szalmaszálba kapaszkodva kellene minimum egy x-et megcsípniük.

A jó hangulat és a feszültség garantált, viszont a jó játék és a sok gól nem, sőt. Az újpesti gól alapból meglepne engem, de a Fraditól sem várok kettőnél többet.

 

Tipp: Kevesebb, mint 2,75 gól @ 1.70    

gb1

Alapjában véve nagyon adja magát az 1-es, de a szorzó annyira nem tetszetős, hogy ezt a snassz tippet küldjem harcba. Főleg, hogy az Újpest nem is olyan régen a szezon eddigi egyik legnagyobb meglepetését okozva nyert a Vidi otthonában is, tehát bizonyították, hogy a legjobbak ellen is képesek remekelni. A lila-fehérek amúgy teljesen hektikus formát mutatnak idén, ami viszont szembetűnő, hogy nem egyszer kiszakadt már a gólzsák meccseiken. Összesítve 26 találat esett az eddigi 8 bajnokijukon, ez pedig magasabb, mint hármas átlagot jelent.

A válogatott szünet miatt viszonylag kipihenten és természetesen maximálisan feltüzelve érkezhetnek a felek, ami szintén jót tehet az alábbi tippnek. A Fradi hosszú-hosszú idő óta nem maradt 90 percig gól nélkül a bajnokságban, de úgy érzem, hogy ezúttal válaszcsapás is érkezik, tehát a BTTS-re szavazok, amire egészen kiváló szorzót szabtak.

 

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ 1.96    

unibet

Tomihmv

Egyik csapat sincs különösebben nagy formában, hiszen a lilák hiába nyertek Fehérváron, azt követően kikaptak otthon a Mezőkövesdtől, míg a Fradi az utolsó két tétmeccsén gólt sem tudott rúgni.

Mindezek tetejében válogatott meccsek után vagyunk, óriási a presztízs, így pedig szerintem nem a gólokról szól majd a találkozó. Az utóbbi évek derbijei egyébként sem a gólokról maradtak emlékezetesek, a május 2-1 előtt, négyszer is kevesebb, mint 2,5 találat született.

Underre pedig megéri fogadni, hiszen a bukik szerint kinyílhat a gólzsák, sok találatot várnak, így már a 2,75-nél kevesebb gólra is kiváló szorzót kapunk. 4 gól pedig egyébként sem reális ezen a találkozón ilyen körülmények közt.

 

Tipp: Kevesebb, mint 2,75 gól @ 1.70    

 


Ti mire fogadnátok a Fradi-Újpest derbin?

[3080099] 2019-10-19 19:30:00 Ferencváros - Újpestx;
megosztom