Bundesliga 2

Gólváltást hozhat a Der Club fordulónyitója

  • gb1

A német másodosztályban is folytatódnak a küzdelmek - ebben az előzetesben az Erzgebirge Aue-Nürnberg körül nézünk szét.

{"headTitle":"Erzgebirge Aue-Nürnberg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-18 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aue","odds":"2.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Nürnberg","odds":"2.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A Bundesliga 2 két meccsel folytatódik pénteken, mégpedig kissé szokatlan idősávban, ugyanis 18:30-kor lesznek a kezdőrúgások. Komoly összecsapásokra van kilátás, főleg az Aue-Nürnbergen, amelyen a tabellán negyedik látja vendégül a hatodikat. Érdekes, hogy a Der Club győzelmi oddsa kisebb mélyrepülésnek indult, tehát a fogadók jobban bíznak a tavaly még az élvonalban vitézkedő csapatban, pedig az Aue főleg otthon erős.

A  Sparkassen-Erzgebirgs stadionban eddig három győzelmet és egy remit jegyeznek, de legyőzőre még nem találtak. A 8-3-as gólarány is elég biztató és csak az idegenbeli szenvedések miatt nem állnak még előkelőbb helyen. A válogatott szünet előtt a Sandhausen otthonában értek el 2-2-t, ami nem rossz eredmény, de az eddigi körök alapján látszik, hogy Dirk Schuster legénysége nem igazán tud konzisztensen jó teljesítményt produkálni.

A felállás tekintetében az 51 éves mester nem valószínű, hogy változtatna, hiszen azért azt is leszögezhetjük, hogy eddig a Bundesliga 2 egyik pozitív meglepetéseként ragadnak az élbolyra. Sőt, balbekkjük, azaz Kempe visszatérésével ezúttal még erősödnek is kicsit. A vendégeknél az elsőszámú kapus, Mathenia sérült le - a portás a St. Pauli ellen mutatott be egy bátor kitörést, amivel gólt akadályozott meg, de cserébe lerobbant pár hétre. Misidjan és a lábtörése után már edzésbe állt Fuch játékára sincs esély.

[3081767] 2019-10-18 18:30:00 Erzgebirge Aue - Nürnbergx;5

Tudtad?
 

  • A Nürnberg az utóbbi 8/9 meccsét megnyerte az Aue ellen
     
  • A két csapat utóbbi 4 egymás elleni meccsén 2.5-nél több találat esett
     
  • A két csapat utóbbi 3 meccsén is egyaránt overes eredmény született
     

A Der Club nem tartozik a feljutás topfavoritjai közé, de azért a játékosállománya alapján a mezőny első felébe várjuk. Jó előjel, hogy hat bajnoki óta nem találtak legyőzőre, bár azt tegyük hozzá, hogy ebből négy összecsapás pontosztozkodással zárult. Ami viszont figyelemreméltó, hogy túráikon eddig tíz gólt rámoltak be ellenfeleiknek, ezzel a mutatóval pedig másodikok a Bielefeld mögött.

Sok minden utal arra, hogy ezúttal is gólparádé lehet, de mi ebben mégsem vagyunk annyira biztosak. A Stuttgart ellen is inkább a védekezésre mentek rá Schusterék, persze ha esik egy korai gól, akkor borul minden hamar. Kimenetel szempontjából a bukikhoz hasonlóan nem nagyon tudunk dűlőre jutni, így inkább az egész jól fizető gólváltásnak szavazunk bizalmat, ami az utóbbi 4/5 meccsükön is szépen jött.

{"headTitle":"Erzgebirge Aue-Nürnberg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-18 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Minkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3081767] 2019-10-18 18:30:00 Erzgebirge Aue - Nürnbergx;