Extra

Megjöttek a Wales-Magyarország csata szorzói - ennyi az esélyünk Bale-ék ellen

megosztom

Nagyobb esélyünk van nyerni Walesben, mint azt korábban jósoltuk. De valóban reálisak az oddsok?

Megkaptuk a választ saját kérdésünkre, vagyis arra, hogy mekkora szorzónk lesz Walesben, ahol is sorsdöntő mérkőzést játszunk Gareth Bale-ék ellen november közepén. A számok alapján valamivel több esélyünk van a győzelemre, mint mi azt sejtettük.

{"headTitle":"Wales-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-19 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wales","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"3.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Két nappal ezelőtt úgy matekoztunk, hogy a realitások alapján valahol 4.50-5.00 körül lesz a szorzónk Cardiffban, ott ahol az elmúlt hat évben tétmeccsen csak Dánia és Írország tudott nyerni. A valóság ezzel szemben kicsit hízelgőbb számunkra, hiszen a     szerint négyből egyszer mi nyernénk a létfontosságú mérkőzésen, míg a szorzók alapján körülbelül 50% a hazai győzelem esélye.

A képlet természetesen sok összetevős, hiszen ha Wales kikap Azerbajdzsánban vagy csak remizik, de Szlovákia veri a horvátokat, akkor Wales számára nem marad semmilyen tét és bizonyosan még tovább tolódik az odds a mi irányunkba.

Ti mit gondoltok, reálisak a számok vagy a bukik túlbecsülik a magyar esélyeket?

[2942215] 2019-11-19 20:45:00 Wales - Magyarországx;
betclic
megosztom