Premier League

Ilyen sérültlistával nem sok sansza lesz a MU-nak a Liverpool ellen

  • mr.blonde
megosztom

Vasárnap rendezik a hétvége csúcsrangadóját, méghozzá az Old Traffordon, ahol a bukdácsoló Manchester United a Liverpoolt fogadja.

A két csapat elmúlt években mutatott teljesítménye alapján egyértelműen a Liverpool számít esélyesnek a Premier League hétvégi fordulójának csúcsmeccsén, ám a Manchester United egy olyan klub, amelyet hazai pályán azért felelőtlenség lenne leírni.

Ezzel együtt kevés dolog szól a Vörös Ördögök esetleges győzelme mellett, hiszen a manchesteriek háza tájáról mostanában inkább belső feszültségekről, elhibázott gazdálkodásról és Ole Gunner Solksjaer menedzser távozásáról szólnak a hírek.

Ebből a szempontból (is) óriási a kontraszt a két csapat között, hiszen a Liverpoolra a csend és a nyugalom, na meg persze a győzelmek a jellemzőek mostanság. Bár a szorzók alapján a Liverpoolnak áll a zászló, jól látható, hogy az Old Traffordon 2014 óta nem tudott nyerni a Vörös brigád.

[3055824] 2019-10-20 17:30:00 Manchester United - Liverpoolx;5

Ami viszont most egyértelműen Jürgen Kloppék esélyeit növeli, az a manchesteriek sérültlistája. Solksjaer az egész szezon során küszködött a hiányzókkal, de a válogatott szünet alatt a helyzete inkább romlott, mintsem javult.

Bailly, Fosu-Mensah, Jones és Dalot már régóta maródi, de a hétvégi meccs kapcsán nem kevesebb, mint hét játékos sorsa bizonytalan. Nyilván vasárnapig még van idő a felépülésekre, de csúcsformát egyik kétséges játékos esetében sem várhatunk el, ez pedig komoly hátrányt jelenthet egy ilyen kaliberű rangadón.

A legfrissebb probléma David De Gea sérülése, aki a svédek elleni válogatott meccsen szedett össze egy izomsérülést és egyelőre várja a diagnózist.

Fotó: whoscored.com

A másik oldalon Kloppnak nincs különösebb félnivalója, hiszen Salah alighanem kipiheni magát vasárnapig, a brazilok pedig egészségesen tértek vissza a nemzeti csapattól, Sadio Mané pedig pár nap pihenőt is be tudott iktatni a közelmúltban.

Az oddsok mozgását látva a fogadók többsége inkább a Liverpool győzelmére pakolja a téteket, így a nem túl magas nyitóértékekhez képest is csökken a vendégek sikere, a    -nél cikkünk írásakor 1.75-ös szorzóért lehet tenni a listavezető liverpooliak három pontját.

Szerinted mi lesz a Manchester United - Liverpool meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Manchester United - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-20 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United ","odds":"4.73","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.11","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[3055824] 2019-10-20 17:30:00 Manchester United - Liverpoolx;
megosztom