Tipp

Ez a line nem biztos, hogy jó erre a meccsre

  • mr.blonde
megosztom

Szombaton az újonc Kaposvár a Kisvárdát fogadja az OTP Bank Liga 9. körében.

Az újonc Kaposvár hat pontjával és 2-0-6-os mérlegével jelenleg utolsó helyen tanyázik az NB I tabelláján, míg a Kisvárda 3-1-4-es mutatóval a hatodik. A szabolcsiak eddigi teljesítménye egyáltalán nem nevezhető rossznak, csakhogy a klubvezetés ezt másként látta és a Zalaegerszeg elleni hazai döntetlent követően menesztették Miriuta Lászlót a kispadról.

Az igaz, hogy a Kisvárda az utolsó 4 fordulóban nem tudott meccset nyerni, de a Fehérvár-Mezőkövesd-Ferencváros trió ellen ez talán nem olyan nagy bűn, tekintve, hogy a bajnokság jelenlegi három legjobb együtteséről beszélünk. Mindezek fényében meglepő, hogy Miriutát lapátra tették. A Kisvárdát immáron Kocsis János - Dajka László páros dirigálja, hogy mennyivel eredményesebben, az nemsokára kiderül, mindenesetre a hétvégén az NB II-es Nyíregyháza 1-0-ra nyerni tudott Kisvárdán egy felkészülési meccs keretén belül.

 

Mire érdemes fogadni?

Az előzmények után térjünk rá a fogadási lehetőségekre. Az 1X2-es piacokon a Kaposvár elég nagy underdognak számít, miközben azért hazai pályán mindenképpen van esélye a pontra, pontokra a Kisvárdával szemben.

Ami viszont személy szerint nekem sokkal jobban tetszik, az a gólszámra való fogadás, ugyanis egészen kiváló line-okat kapunk.

A Kaposvár (2,75 gól/meccs) és a Kisvárda (3,12 gól/meccs) is overes csapatnak számít ebben az idényben, aminek okán a bukmékerek +/-2,75-ös egál határt szabtak ki az over/underre.

Csakhogy ha picit jobban a számok mögé nézünk, akkor ezek a statisztikák elsősorban a gyatra védelmek miatt ilyen magasak (15 és 14 kapott gól), miközben a támadójáték sokkal harmatosabb.

Tekintve, hogy ez a meccs mindkét csapat számára rendkívül nagy téttel bír, ezért jó magyar szokás szerint a "rontsuk el az ellenfél játékát és ne kapjunk ki" hozzáállást várom.

A Kisvárda új edzővel nyilván nem szeretne kapitulálni, míg a Kaposvár éppen az olyan csapatok ellen szeretne nyerni és pontokat szerezni, mint az aktuális ellenfél.

Bár a nyáron egy felkészülési meccsen ötgólos meccset játszottak a csapatok, ezúttal én egy underes végeredményre számítok, így a -2.75-ös határt kifejezetten jónak gondolom. A tipp értelmében négy vagy annál több gólt szállító végeredmény esetén bukjuk a tétet, három gólnál a pénzünk felét visszakapjuk, minden más eredmény esetén pedig nyerünk.

A Bet365 szorzója a tippre a cikk írásának pillanatában messze a legmagasabb, így ott érdemes megtenni.

{"headTitle":"Kaposvár - Kisvárda ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-19 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2,75 alatt ","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[3080102] 2019-10-19 17:00:00 Kaposvár - Varda SEx;
borítókép: Kisvárda FC facebook
megosztom