Tenisz

2.85-ért örömmel fektetünk ebbe a tippbe

  • Cesc18
megosztom

Moszkvában a nyolcaddöntők sorát egy horvát rangadó, Marin Cilic és Ivo Karlovic ütközete zárja csütörtök este.

A bukik szerint az esélyek elég egyértelműek, szerintünk viszont messze nem olyan lefutott ez a meccs.

Cilic ugyanis a tudásához képest borzasztó gyenge szezont fut és most már a top 20-ból is kicsúszott a ranglistán.

Nem mostanában fordult ez elő vele, 2014 júliusa óta nem rangsorolták ennyire hátul, igaz, nagy különbség, hogy akkor éppen felfelé tört. 

Cilicnek veszélybe került egy nagyon impozáns sorozata is, idén ugyanis még nincs ATP-tornagyőzelme, legutóbb pedig karrierje elején, 2007-ben zárt úgy egy évet, hogy trófea nélkül maradt. 2019-ben egyelőre nemhogy döntőt, de még elődöntőt sem tudott játszani. 

Ez nem Marin Cilic szezonja. - Fotó: ATP

Moszkva akár egy olyan helyszín is lehetne, ahol megmenti ezt a sorozatát, hiszen 2014-ben és 2015-ben is nyerni tudott az orosz fővárosban. Ugyanakkor még Daniil Medvedev visszalépésével is elég erős a mezőny, első ellenfélnek már Karlovic is elég rágós falatnak ígérkezik. 

A veterán horvátnak sincs túl eredményes szezonja, bár sokan szeretnének így teljesíteni 40 évesen. Karlovic gyengélkedésében közrejátszottak idén a sérülések is, a US Openen a háta rakoncátlankodott, ami miatt másfél hónapig nem is láthattuk játszani. Moszkvában tért vissza és borította a papírformát Aljaz Bedene ellen. 

Olyan tipikus Karlovicos meccset játszott, berámolt 35 ászt és végül döntő szett tie-breakben kiharcolta a továbbjutást. 

unibet

Mire fogadjunk?

Ha Karlovicot nem hátráltatja sérülés, akkor a szervája még mindig nagyon jól tud működni. Teremben pláne nehéz kezelni ezeket a nagy bombákat, Cilicnek pedig jobb formájában is voltak problémái honfitársa ellen. Noha 2017 óta nem találkoztak, de akkor is beszédes, hogy az elmúlt négy meccsükből hármat Karlo nyert. 

Fogadás szempontjából a tie-breakekre lehet érdemes fókuszálni. Nem meglepő módon arra, hogy lesz tie-break, csak 1.20-as oddsot kapunk, a minimum két rövidítéses szett viszont már 2.85-szörös pénzzel kecsegtet.

{"headTitle":"Marin Cilic - Ivo Karlovic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-17 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tie-breakek száma 1.5 felett","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

megosztom