Sportfogadás

Változnak a Logibet szintjei, változik a tippmesteri kifizetés is!

Novembertől még jobban megéri majd a szűk elit tagjának lenni a Logibeten.

Testvéroldalunkon, a Logibeten napról napra azért dolgoznak a fejlesztők és a döntéshozók, hogy a tippmesterek és az előfizetők egyaránt megtalálják a számításaikat. Persze nem könnyű minden igényt kielégíteni, de reméljük, ismét kedveskedhetünk kicsit a Logibet legjobb tipstereinek, amely a többiek számára is motiváló lehet.

Válaszd te is a Logibetet!

Arról nemrég számoltunk be, hogy a napokban bevezetésre kerülő élő tippek csomag a Logibet előfizetőinek teljesen ingyenesen lesz majd elérhető. Így tehát akár normál, akár pro előfizetéssel rendelkezik valaki, csupán meg kell majd adnia a Logibeten a discordos felhasználónevét és már mazsolázgathat is a legjobb tippek között.

Hogyan fizeti a Logibet a tippmestereket?
A Logibeten jelenleg minden hónapban 1000€ kerül kiosztásra a legjobb tippmesterek között, akiknek az adott hónapban legalább egy senior tippjük volt. A tippmesterek között a feliratkozók száma alapján arányosan kerül kiosztásra ez a pénzösszeg.

Fontos azonban, hogy a legjobb tippmesterek kellő megbecsülésben részesüljenek anyagi téren is, ezért november 1-jétől

a senior szint ponthatárát 2000-ről 2300-ra emeljük*, amivel a kiemelkedően teljesítő tippadók még több pénzt vihetnek majd haza a hónap végén.

Erre a döntésre meglátásunk szerint azért is szükség volt, mert a Logibet-indexet alkotó egyik statisztikai mutató, a tapasztalat folyamatos növekedésével valaki viszonylag stagnáló eredmények mellett is növelheti pontszámát, amellyel viszont nem biztos, hogy többletértéket tud adni az előfizetők számára.

Mindemellett hamarosan egy igen jó hírről is beszámolhatunk a havi kifizetések összegét illetően is, ami reméljük, még tovább növeli majd a tippmesterek motivációját.

Ha tehát jó pénzt akarsz keresni a tippmesterkedéssel és be akarod bizonyítani, hogy vagy olyan jó, mint MoneyMaker, varin vagy Griezmann, akkor most igazán megéri elkezdeni tippelni a Logibeten!

*: A szintemelés nem érinti a 100€-s különversenyt, így aki elsőnek éri el a 2000-es Logibet-indexet, az megkapja a díjat.