Angol foci

Kezd összeállni a kép a nagy téli edzőkeringőről, már ha hiszünk a szorzóknak

megosztom

Kicsit már összeesküvés-elmélet gyanús ez a csavarokkal teli történet, de közel sem irreális.

Ahogyan azzal már több cikkben is foglalkoztunk, a Premier League-ben több neves csapat mestere alatt is vékonyodik a jég. Ilyen a Manchester Uniteddel történelmi mélyponton lévő Solskjaer és a Tottenham managereként pofont, pofon után kapó Pochettino is. A Mourinho távozását követően szerződtetett norvég mesterre szabott    -szorzók alapján jó esély van rá, hogy még idén megválnak tőle, ahogyan már arról is írtunk, hogy a 'Special One', azaz José Mourinho argentin kollégáját válthatja a Spurs padján.

Íme a körforgás lehetséges forgatókönyve.

Az edzőkeringő úgy lenne teljes, ha Solskjaert Pochettino követné a Vörös Ördögök kispadján, márpedig az Unibet legújabb piaca alapján a csapatát BL-döntőig vezényelt mester erre a legesélyesebb. Köztudott, hogy a dél-amerikai tréner már tavaly nyáron is szívesen átvette volna a manchesteri kispadot, ám pont az imént említett, kudarcba fulladt Bajnokok Ligája-döntő sarkallta maradásra.

Az utóbbi napokban azonban egyre több forrásból hallani, hogy újra realizálódni látszik ez a forgatókönyv - egy ismert brit újságíró, Duncan Castles szerint a váltás közelebb van, mint hinnénk. A zsurnaliszta egy Pochettino közeli ember szavaira hivatkozva elmondta, hogy az argentin tréner készen áll a váltásra és elsődleges célpontja a Man United.

A United, mint köztudott, nagyon komoly gödörben van - legutóbb 1-0-ra kapott ki a szintén szenvedő Newcastle ellen és az elmúlt öt meccséből csak egy sikert jegyez. Az sem sikerült valami fényesre, ugyanis csak büntetőkkel tudtak túljutni a harmadosztályú Rochdale-en a Ligakupában. A negatív széria nem kizárt, hogy hétvégén is folytatódik, ugyanis vasárnap a Liverpoolt fogadják az Old Traffordon.

A mélyrepülés tehát folytatódhat, a vezetőség türelme pedig már a végsőket járja, éppen ezért hozta ki partnerirodánk ezt a vonatkozó piacot. Ebből jól láthatjuk, hogy az Unibet is felült a pletykavonatra, hiszen a buki véleménye alapján is Pochettino a legesélyesebb Solskjaer-utód, míg a pár nappal korábban hírbe hozott Nagelsmann nem szerepel a topfavoritok között.

{"headTitle":"Ki lesz Ole Gunnar Solskjaer utódja a Manchester Unitednél?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mauricio Pochettino","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Massimiliano Allegri","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Michael Carrick","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Laurant Blanc","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Eric Ten Hag","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Julian Nagelsmann","odds":"18.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"José Mourinho","odds":"67.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom