EURO 2020

Eb-körkép oddsokkal - egyre tisztább a képlet

megosztom

Hat válogatott már biztosította a helyét a jövő évi kontinenstornára, lássuk, kik csatlakozhatnak még.

Az utóbbi napokban lezajlottak az 2020-as Európa-bajnoki kvalifikáció októberi fordulói és egyre inkább tisztul a kép, hogy kik biztosíthatják még be helyüket. Az utolsó körre ráfordulva, ami biztos, hogy Belgium, Olaszország, Oroszország, Lengyelország, Ukrajna és Spanyolország válogatottjai ott lesznek a 24 csapatosra bővített Eb-n, ám kiadó helyből akad még bőven. 

Az "éjjel" nekik már nem érhet véget.

A záró körökre november közepén kerül sor és mivel a tízből kilenc csoportban még nem dőlt el, hogy ki vehet rész majd a tornán, így most nem ABC-sorrendben, hanem az oddsok alapján nézzük meg, hogy kiknek van erre a legnagyobb esélye.

Nos aligha ér bárkit meglepetés, hogy a kijutás favoritjai közt kéz a kézben áll Németország, Hollandia, Törökország valamint a mi csoportunk éllovasa, Horvátország. További csúcsesélyes pedig Finnország, Ausztria, Svájc, Portugália és Franciaország - ezen csapatok első kettőben való végzése nem fizet többet, mint @1.01. A     tehát konkrétan szinte készpénznek veszi ezen alakulatok Eb-részvételét.

A szorzók alapján így elmondhatjuk, a hat eddigi továbbjutó mellett nyolc válogatott szinte garantált, hogy kijut az Eb-re.

Az utolsó szalmaszálba és komoly matekba kapaszkodó együttesből is akad pár - Bosznia, Örményország, Izrael és Szlovénia tornaszereplése is @101-szeres oddson fogadható, ergó csak a csodában bízhatnak. Érdekes, hogy a mi csoportunk hozza a legjobban zavarba a bukmékereket, hiszen a magyar és walesi kijutásra is 3-szoros pénzt fizetnek, míg az enyhén favorit szlovákokra 2,25-öt. Mindenesetre a játszható oddsokból talán az alábbi kombit lehetne összegyűrni, bár az utolsó tétel nagyon meleg lehet.

Szerinted melyik csoportban lehet meglepetés?

 

 

 

 

{"headTitle":"EURO 2020 selejtezők - Első 2 a csoportban - igen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-14 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 3,75","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csehország","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Dánia","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Svédország","odds":"1.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szlovákia","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom