Német foci

Elgondolkoztató ez a 11-szeres német longterm

  • gb1
megosztom

A másodosztályban úgy tűnik, hogy kétesélyes a bajnoki cím. Biztosan így van ez?

Nem kell már sokat várni a klubfoci szerelmeseinek, ugyanis pénteken folytatódnak a topligák bajnoki vetélkedései. Mostani cikkünkben azonban egy kissé radar alatt futó bajnokság esélyeit latolgatjuk, a téma tehát nem más, mint a Bundesliga 2.

Tavaly történelmi tettet vitt véghez az Union Berlin, miután történelme során először jutott fel az élvonalba, letaszítva a Stuttgartot, de majdnem akkorát szólt az is, hogy a Hamburg jól beégett és beragadt a másodosztályban. Dieter Hecking érkezése láthatóan jót tett a HSV-nek, amely kilenc kör után vezeti a bajnokságot, ám ott lohol a nyakán az osztályozón alulmaradt Stuttgart és a pár éve harmadosztályból visszakapaszkodó Arminia Bielefeld is.

299041

Idei első vereségét szenvedte a Stuttgart ellen a Bielefeld. fotó: Twitter

Tudtad? Az Arminia hétszer jutott fel a német élvonalba, ami rekord a bajnokság történetében. Többnyire gyors kiesés követte ezeket a feljutásokat, csak 1980 és 1985 között, valamint 2004-től máig tudtak két szezonnál több ideig bennmaradni az első osztályban. 

A végső győzelem oddsait szemlézve akadt meg az szemünk a Bielefelden, amelyek sikere 11-szeres pénzt ér jelenleg, míg a VfB és HSV jól elhúzott e tekintetben. Igaz, hogy ez egy megújult Hamburg, nem az amely tavaly megrogyott és a Stuttgart is remek állománnyal bír, de ekkora underdognak nem gondolnánk az Arminiát, amelynek komoly fegyvertény, hogy a liga legjobb idegenbeli mutatóját birtokolja.

Otthon azonban van még hova javulni és nem is kell sokat várni arra, hogy lássuk, mennyire sikerül ez nekik. Hétfőn ugyanis pont az emlegetett éllovast, azaz a Hamburgot látják vendégül a SchücoArenában, győzelmük oddsa pedig több, mint két tizedet esett a piac nyitása óta - amennyiben azt a meccset nyerik, akkor bizonyos, hogy beesik a végső sikerük szorzója is. Persze mivel még a liga harmada sem ment el, ez így elég kockázatos fogadás, de egy kis sörpénzt talán megérhet.

Szerinted ki nyeri a Bundesliga 2-t?

 

 

 

 

{"headTitle":"Ki nyeri? - 2019/20 Bundesliga 2","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-28 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Stuttgart","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Hamburg","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Bielefeld","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Nürnberg","odds":"24.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Hannover 96","odds":"26.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
betclic

 

megosztom