EURO 2020

Mekkora szorzónk lehet majd Walesben?

megosztom

Sajnos még jócskán várni kell az első oddsokra a Wales-Magyarország selejtezőre, de azért belőhetjük, mire számítsunk.

Pátkai góljával Budapesten legyűrtűk a walesieket / fotó:mlsz.hu

November 19. Ez a nap a magyar labdarúgás elmúlt 3 évének legfontosabb napja lesz, hiszen ezen a jeles dátumon lép pályára nemzeti válogatottunk Cardiffban az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó fordulós mérkőzésén. A képlet pofonegyszerű: ha legyőzzük Wales csapatát, ott leszünk a 2020-as Eb-n, ha döntetlent játszunk vagy vereséget szenvedünk, akkor szinte biztosan marad a kanapé meg a tévé.

 

Mivel a következő körben Magyarország "szabadnapos" lesz, Wales pedig november 16-án megmérkőzik Bakuban Azerbajdzsánnal, ezért a fogadóirodák részéről csak későbbi időpontban várhatóak szorzók a sorsdöntő találkozóra.

Ennek ellenére nagyjából sejthető, hogy milyen oddspárokkal jönnek majd ki és nem valószínű, hogy a magyar csapat kapná a kisebb szorzókat.

 

 • A budapesti mérkőzésen - melyet Pátkai góljával 1-0-ra megnyertünk - nagyon közel voltak egymáshoz az oddsok, de Wales idegenben is esélyesebbnek számított, hiszen Ryan Giggsékre 2.62-t kínált a    , míg a magyarokra a kezdés időpontjában 3.00-as szorzón lehetett fogadni.
   
 • A szlovákok elleni idegenbeli meccsen 4.75-ről indították a magyar válogatottat a bukik, míg a szlovákok 1.75-ös nyitóoddsot kaptak.
   
 • Horvátországban 8.00-as oddsot szabtak ki az oddsmesterek a magyar csapatra, amelyet a fogadók felvertek a kezdésre, a horvátok sikere pedig 1.40-ért volt megjátszható
   
 • Azerbajdzsánban 2.30-ról indították a mieink győzelmét, amely kezdésre 2.10-ig esett le
   
 • A Wales-Szlovákia meccsen 2.10-3.60-as oddspárokat szabtak meg a bukik

 

A fentiek alapján nagyjából megsaccolható, hogy Wales favorit lesz a szorzók alapján és kettes szorzó környékére lőhetik be az oddsokat a bukmékerek. Ez azt is jelenti, hogy a magyar válogatott győzelme valahol az 4.50-5.00 szorzó környékén kerülhet megállapításra, vagyis 20-25 százaléknyi esélyünk van a három pontra.

Te milyen szorzókat tartanál reálisnak a Wales - Magyarország mérkőzésen?

 

280443
[2942215] 2019-11-19 20:45:00 Wales - Magyarországx;

 

megosztom