EURO 2020

Ezen a találkozón elmehet a románok Eb-je

megosztom

Románia az F-csoport nyolcadik körében Norvégia legjobbjait látja vendégül és ki-ki meccs vár rá.

fotó: Echipa Nationala Twitter

Kedden este Románia fogadja Norvégiát a szokásos selejtezős idősávban. Az oddsok alapján szinte teljesen háromesélyes a meccs, éppen ezért szerintünk a hazaiban hagytak némi értéket az irodák.

{"headTitle":"Románia-Norvégia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Románia","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Norvégia","odds":"2.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Ha kicsit jobban szemügyre vesszük az F-jelű hatost, akkor láthatjuk, hogy a veretlen spanyolok mögött óriási verseny várható az egyetlen kijutást érő helyért. Románia az aktuális kör előtt a harmadik helyen tanyázik, egy ponttal lemaradva a svédek mögött. A keddi összecsapás egyértelműen sorsdöntő lehet számukra, mivel a maradék meccseken az imént említett csoport első és másodikkal találkoznak majd novemberben. 

280452

Komplexebb számolgatásokba három körrel a vége előtt egyelőre fölösleges kezdeni, ami viszont érdekes, hogy a szintén pontkényszerben lévő norvégok is hasonló helyzetben vannak, csak ők Feröerrel és Máltával meccselnek majd az utolsó két fordulóban. Az pedig nem véletlen, hogy nem írták le az északiakat a bukik, hiszen az eddigi hét selejtezőből csak egyszer hasaltak el - a nyitófordulóban 2-1-re alulmaradtak Valenciában, ám valamelyest sikerült bosszút állni az októberi visszavágón, ahol pontot csentek a La Rojától.

[2942188] 2019-10-15 20:45:00 Románia - Norvégiax

A keretekkel nagy gond amúgy nem lesz, szinte hiánytalanul állnak a szövetségi kapitányok rendelkezésre. Egy-két kihagyó azért lesz - a románoknál hiányozni fog Grigore, míg a vendégeknél a Salzburg világsztárja, Erling Haaland, André Hansen és Gabrielsen. Az előbb említett ifjú sztárpalánta helyén a Bournmouth csatárja, King léphet ismét pályára, aki a spanyoloknak beverte az utolsó pillanatos egyenlítést.

A felek közti utolsó két meccs döntetlennel zárult, ám ezúttal biztosan mindkét együttes csalódott lenne az egy ponttal. Első blikkre talán a vendégek tűnnek egységesebbnek egy kicsit, de a hazai pálya rengeteget nyomhat a latba és Románia az utóbbi 15 hazai összecsapásából csak két alkalommal szenvedett vereséget.

A gólokat otthon amúgy is szép ütemben termelik, de hazai tippünket azért levédjük, mégpedig egy olyan opcióval, amit csak a    listáz a kínálatában. Ez egy olyan 'dupla esély', amely zöldül a hazai győzelemnél vagy akkor, ha a meccsen 2.5 gól feletti végeredmény születik. Persze akkor sem úszik a tipp, ha mindkettő megvalósul. 

{"headTitle":"Románia-Norvégia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hazai vagy 2.5 gól felett","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[2942188] 2019-10-15 20:45:00 Románia - Norvégiax;
megosztom